MI Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Drzí podvodníci nevrátili luxusný športiak za 200-tisíc eur

Skutočne kuriózny prípad rieši česká polícia. Neznámi muži si na Slovensku požičali super drahé auto Lamborghini a utiekli s ním. Prezradili sa na pumpe.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Drzí podvodníci nevrátili luxusný športiak za 200-tisíc eur
Zdroj: Facebook.com/stefan.farkas.5454

Previezť sa v takomto skutočne exkluzívnom aute by určite ocenil každý milovník rýchlej jazdy. Ale málokto si to môže dovoliť, pretože cena tohto konkrétneho Lamborghini Huracan sa odhaduje na zhruba 200-tisíc eur. A tak si ho partia neznámych mužov požičala v slovenskej požičovni a viac ho už nevrátila.

Mohlo by vás zaujímať

Super záťah

O prípade informuje český portál idnes.cz. Podľa jeho informácií sa zdá, že ide o partiu zlodejov, ktorí si luxusné auto požičali v Bratislave už dávnejšie a čakať na jeho vrátenie je zrejme márne.

„Vozidlo Lamborghini Huracan so značkou BT666CG si páchatelia požičali spolu s ďalšími autami v polovici februára a už ich nevrátili,“ uvádza idnes.cz.

Policajti predpokladajú, že muži mohli so svojimi luxusnými úlovkami odísť kamkoľvek mimo Slovenska a po autách intenzívne pátrajú. Jedno z nich sa nečakane objavilo v Prahe a to za skutočne kurióznych okolností.

Ďalšie zaujímavosti

Bez platenia

Obsluha pražskej benzínky na Argentínskej ulici nahlásila polícii krádež benzínu. Na svedomí ju má vodič, ktorý prišiel natankovať práve do hľadaného Lamborghini, po ktorom policajti už dlhšie pátrajú.

„Vodič do Lamborghini natankoval 65 litrov benzínu za viac ako dvetisíc korún. Ešte si odskočil na toaletu a potom bez zaplatenia odišiel,“ uvádza idnes.cz.

Kuriózne je, že si pri tankovaní ešte svoj exkluzívny kradnutý športiak odfotil a potom odfrčal preč, hoci musel vedieť, že na pumpe je kamerový systém. Ten ho aj odhalil a policajti ho na základe záznamu začali hľadať. Následne sa sám na polícii prihlásil, ale prípad ešte zďaleka nie je vyriešený.

„Muž bude čoskoro k veci vypovedať. Lamborghini však stále hľadáme,“ cituje portál vyjadrenie českej polície. Celý prípad vyšetruje ako spreneveru, podvod a krádež, za čo hrozí až osem rokov za mrežami.

Aj toto si o Slovensku všimli v zahraničí:

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM