Zo zahraničia

VIDEO: Pripravme sa na NAJHORŠIE? Putin mal ukryť rodinu v LUXUSNOM podzemnom bunkri!

Ruský prezident mal poslať svoju rodinu na miesto, ktoré bolo vybudované pre prípad jadrovej vojny. Čo to znamená?

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Pripravme sa na NAJHORŠIE? Putin mal ukryť rodinu v LUXUSNOM podzemnom bunkri!
Zdroj: Youtube.com/news.com.au

Svet s napätím sleduje ruskú inváziu na Ukrajine. Denne sa k nám dostávajú správy o útokoch, ranených a, žiaľ, aj mŕtvych na oboch stranách.

Niekoľko mrazivých viet od ruského politológa vyvolalo v ľuďoch po celom svete ešte väčšie obavy. Valery Solovey nahral video, ktoré vyvoláva veľké znepokojenie.

Podľa slov akademika mal ruský prezident Vladimir Putin „presťahovať členov rodiny do sibírskeho“ podzemného mesta „navrhnutého na prežitie v čase jadrovej vojny“. Solovey zároveň uviedol, že hlava štátu trpí tajnou chorobou. Informuje o tom portál news.com.

Čo to znamená?

„Cez víkend bola rodina prezidenta Putina evakuovaná do špeciálneho bunkra pripraveného pre prípad jadrovej vojny,“ uviedol profesor na videu.

Tento bunker by sa mal nachádzať v pohorí Altaj. „V skutočnosti to nie je bunker, ale hotové podzemné mesto, ktoré je vybavené tou najmodernejšou technológiou,“ opisuje.

Solovey varoval, že to, že Putin poslal svoju rodinu do jadrového bunkra, niečo znamená. Konkrétnejší ale nebol. Má ruský vodca v pláne vypustiť zbrane, ktoré by mali katastrofálne následky?

Má svoje kontakty

Horská chata sa má nachádzať na Sibíri a vedec dodáva, že hraničí s Mongolskom, Čínou a Kazachstanom. Odkiaľ má takéto informácie? Solovey, tvrdí, že má dôverné kontakty v Kremli.

Ruský profesor síce neuvádza, kto všetko by sa mal nachádzať v bezpečnom bunkri, no najmocnejšieho muža v Rusku už predtým spájali s gymnastkou Alinou Kabajevovou. „Toto je jeho skutočná rodina a Alina je schopná ovplyvňovať jeho rozhodnutia,“ zaznelo z jeho úst pred rokom, upozorňuje Daily Mail.

Zabil vlka?

Akademik už v minulosti tvrdil, že Putin má zdravotné problémy, ktoré pred verejnosťou skrýva. Najviac šokoval tým, keď naznačil, že sa na Sibíri zúčastnil tajného šamanského rituálu.

V rámci zlepšenia prezidentovho zdravia mali údajne obetovať čierneho vlka.

„Kúsok bielej látky bol nasiaknutý vlčou krvou a bol spálený,“ píše news.com, ktorý sa odvoláva na ruský kanál General SVR. „V dyme, ktorý dlho stúpal, vraj zbadali čierneho havrana.“ To malo byť pre Putina znamenie, že sa rituál podaril.

Regulárny psychopat?

Historik a kozácky ataman Alexej Kelin sa domnieva, že ruský prezident je regulárny psychopat, je v úplnej izolácii a vciťuje sa do úlohy ruského cára. Takéto ostré slová od neho zazneli v českej relácii s názvom Rozstřel. Kelin zároveň prezradil, že prezidentovi hrozí nebezpečenstvo.

Podľa slov historika sa ho pokúsia odstrániť a má byť v hľadáčiku bývalých kolegov KGB či vplyvných oligarchov, ktorí pre vojnu prichádzajú o peniaze.

Historik sa zároveň domnieva, že Putin si nebezpečenstvo veľmi dobre uvedomuje. „Dokonca sa skrýva v krytoch. Má ich hneď niekoľko a utajuje skutočné miesto svojho pobytu. Drží si obrovský odstup od ľudí, s ktorými sa stretáva,“ domnieva sa Kelin, ktorého cituje idnes.cz.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM