Webnoviny - Svet

Slávikov odovzdajú v bratislavskej Starej tržnici

WEBNOVINY.SK

Stará tržnica v Bratislave Foto: SITA/Tomáš BenedikovičBRA­TISLAVA 13. októbra (WEBNOVINY) – Organizátori speváckej ankety Slávik 2010 dnes spustením hlasovania odštartovali jej trinásty ročník. Hlasovanie v ankete o najobľúbenejších interpretov slovenskej populárnej hudby formou sms správ, hlasovacích kupónov i internetu potrvá až do 11. novembra. Odovzdať hlas svojmu favoritovi však budú môcť ľudia aj počas priameho prenosu v piatok 26. novembra. Slávnostný ceremoniál sa bude konať v bratislavskej Starej tržnici. „Časť programu bude vo vnútri, časť bude open-air,“ uviedol Pavol Danišovič z Produkčného domu Forza. Dodal, že vonku, na druhom pódiu dostanú priestor menšinové žánre, najmä

Svoje minuloročné prvenstvo v hlavných kategóriách budú obhajovať Peter Cmorik, Zuzana Smatanová a skupina Desmod. Počas deväťdesiatich minút vystúpi na dvoch scénach viac ako päťdesiat účinkujúcich vrátane spomenutých obhajcov prvenstiev v troch hlavných kategóriách. Trojica Cmorik, Smatanová a Kuly z Desmodu sa na stredajšej tlačovej konferencii zhodla, že nie sú poverčiví, trinástka pre nich nie je nešťastným číslom a preto sa 13. ročníka Slávika neboja, práve naopak.

Anketu Slávik 2010 vyhlásili v troch hlavných kategóriách: spevák, speváčka a skupina. Okrem toho budú dekorovaní aj Skokan roka, Objav roka a Rádioslávik pre najvysielanejšieho domáceho interpreta.

Partnerský denník Slávika opäť vyhlasuje anketu o Hit roka 2010 a jeden z partnerských portálov po prvý raz anketu o najlepšiu webovú stránku interpreta.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM