Monika Hanigovská Magazín

Herec z Múmie povedal o OBŤAŽOVANÍ a dostal stopku: Vrátil sa, je na NEPOZNANIE a hrá s hviezdami

Bol veľkou nádejnou hviezdou, no potom sa posťažoval, že ho obťažoval vplyvný muž a naraz sa začali pred ním zatvárať dvere od Hollywoodu. Brendan Fraser sa po rokoch vracia späť a vo veľkom štýle!

Ilustračný obrázok k článku Herec z Múmie povedal o OBŤAŽOVANÍ a dostal stopku: Vrátil sa, je na NEPOZNANIE a hrá s hviezdami
Zdroj: instagram.com/thesame90 , instagram.com/brendan__fraser

Brendan Fraser bol v 90. rokoch veľkou filmovou hviezdou, ktorá zažiarila najmä v úlohe nebojácneho Richarda O'Connella v kultovom filme Múmia a v pokračovaní Múmia sa vracia, či Múmia: Hrob dračieho cisára, a tiež divocha v komediálnej snímke George, kráľ džungle.

Napriek tomu, že si sympatický herec s vypracovaným telom získal veľké množstvo fanúšikov, jeho hviezda zhasla na vrchole kariéry.

Fraser však nateraz ohlasuje veľkolepý návrat, no odvtedy sa poriadne zmenil. Prečo zmizol a čo chystá?

Herec povedal, že mu stláčal zadok

Talentovaná hviezda prezradila, že sa dostala na čiernu listinu popredných producentov potom, čo sa sťažovala na sexuálne obťažovanie.

Fraser ukázal na vtedajšieho prezidenta Hollywoodskej asociácie pre zahraničnú tlač Philipa Berka, ten ho mal počas spoločného obeda chytiť za zadok a tlačiť mu na intímne partie.

„Cítil som sa zle. Cítil som sa ako malé dieťa. Cítil som, že mám hrču v krku. Myslel som, že sa rozplačem,“ opísal incident z roku 2003, ktorý ho psychicky poznačil.

Informoval o tom standard.co.uk. Kanadsko-americký herec prezradil aj to, prečo v tomto období nekontaktoval políciu – nechcel, aby sa obvinenia stali „súčasťou jeho rozprávania“. A takáto skúsenosť v ňom naštartovala depresie. Berk tieto obvinenia poprel.

Vracia sa vo veľkom štýle: Ako „iný človek“

Herec odmietal počas nahrávania kaskadérskych scén často náhradníkov, a to sa vždy neobišlo bez úrazu. Ako informoval Focus, podstúpil niekoľko náročných operácií, ktoré ho dlhodobo pripútali na lôžko. Zlomeniny sa postupne zahojili, no kilá navyše zostali.

Napriek všetkému začal natáčať A-čkové filmy. Predstaví sa v historickej dráme Killers of the Flower Moon po boku Leonarda DiCapria, Roberta De Nira či Jesseho Plemonsa. Fanúšikov však poteší aj vo filmových lahôdkach ako Batgirl, Behind the Curtain of Night a The Whale.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM