Barbara Dallosová Správy Zo Slovenska

Môže byť VÁŠ! Ikonický tatranský Cadillac s podpisom Madonny ide do dražby

Roky bol atrakciou pre turistov, teraz hľadá nového majiteľa. Cadillac, v ktorom sa viezla popová diva Madonna, sa bude dať vydražiť.

Ilustračný obrázok k článku Môže byť VÁŠ! Ikonický tatranský Cadillac s podpisom Madonny ide do dražby
Zdroj: Facebook.com/Vysoké Tatry - hory zážitkov

Dražba čierneho Cadillacu Escallade, ktorý bol viac ako 13 rokov lákadlom známej tatranskej reštaurácie, štartuje na aukčnom portáli groma.sk v piatok (26. 5.) večer. Vyvolávacia cena je jedno euro. Informuje o tom turistický portál Vysoké Tatry.

Výťažok z dražby pôjde späť do našich hôr, bude použitý na opravu historickej budovy lanovky v medzistanici Štart v Tatranskej Lomnici.

Cadillac má pridanú hodnotu v podobe podpisu popovej kráľovnej Madonny na jednom zo sedadiel. Speváčka sa v ňom viezla počas zastávky svojho turné v Prahe v roku 2009.

Auto bolo v reštaurácii neprehliadnuteľné. Bolo zavesené dolu hlavou nad tanečným parketom. Vymontovali z neho motor a nainštalovali ho na oceľovú konštrukciu.

„Súboj záujemcov vyvrcholí v piatok 23. júna 2023 o 17.00h sálovou aukciou priamo vo Vodnom parku Bešeňová,“ informuje web s tým, že auto je v týchto dňoch v Bešeňovej vystavené a návštevníci si ho môžu prísť vo vybraných časoch pozrieť.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze. Ďalšie aktuálne správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM