Barbara Dallosová Správy Zo Slovenska

Multiotecko Kollár rozšíril svoj klan: Krásna Laura mu porodila jeho TRINÁSTE dieťa!

Nezastaviteľný multiotecko má ďalšieho synčeka. V poradí je to jeho trinásty potomok.

Ilustračný obrázok k článku Multiotecko Kollár rozšíril svoj klan: Krásna Laura mu porodila jeho TRINÁSTE dieťa!
Zdroj: Facebook.com/Laura Vizvaryova , Instagram.com/kollarboris

Predseda Národnej rady a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár často zapĺňa titulky novín. Naposledy spôsobil škandál, keď sa prevalilo, že vyfackal svoju expartnerku. Kvôli kauze čelil dokonca snahám o odvolávanie. Teraz má ale omnoho milšie starosti.

Ďalší potomok

Okolo Kollára je opäť rozruch, avšak z iných dôvodov. Najznámejší slovenský multiotecko má totiž ďalšieho potomka. Informuje o tom Plus jeden deň. 57-ročnému politikovi porodila synčeka 28-ročná kráska Laura Vizváryová. Dieťatko vraj prišlo na svet už minulý piatok.

Laura sa tak stala dvojnásobnou mamičkou. Z predchádzajúceho vzťahu má totiž päťročného syna Peťka. Meno druhorodeného chlapčeka zatiaľ nepoznáme.

Tehotenstvo najprv tutlali

Laura Vizváryová je speváčka, ktorá sa pred desiatimi rokmi predstavila v talentovej šou TV JOJ. O tehotenstve blondínky sa začalo šuškať už začiatkom roka. Vtedy ale Vizváryová ani Kollár informáciu nepotvrdili. Laura dokonca ostro reagovala.

„Mňa by len zaujímalo, kto vám podáva tieto informácie. Vidia ma ľudia s bruškom? Tak som asi len pribrala. Prepáčte, nebudem k tomu nič hovoriť, je to moje súkromie,“ povedala vtedy Novému času.

Neskôr ale hrdo pridávala na sociálne siete fotky s poriadne zaobleným bruškom a to, že čaká bábätko, sa už nedalo poprieť.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze. Ďalšie aktuálne správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM