Svet Kultúra

Tvrdá rana pre milovníkov seriálov: Tvorcovia oznámili skorý koniec Teórie veľkého tresku

Patrí aj medzi vaše obľúbené kratochvíle sledovanie zábavných seriálov? Potom vás istotne zamrzí nová správa od tvorcov úspešného seriálu.

Ilustračný obrázok k článku Tvrdá rana pre milovníkov seriálov: Tvorcovia oznámili skorý koniec Teórie veľkého tresku
Zdroj: TASR

Pasadenské dobrodružstvá fyzikov Sheldona Coopera a Leonarda Hofstadtera a ich priateľov Penny, Howarda a Raja si získali stovky miliónov priaznivcov po celom svete. Seriál Teória veľkého tresku (orig. The Big Bang Theory) sa vysiela nepretržite od augusta 2007.

Desiata séria obľúbeného seriálu sa na obrazovky dostala v roku 2016. O rok neskôr padlo rozhodnutie predĺžiť seriál o ďalšie dve série. Jedenásta a dvanásta séria majú divákov zabávať až do roku 2019. Fanúšikovia tajne dúfali vo výrobu ďalších a ďalších sérií.

Spoločnosť Warner Bros však prišla s nepríjemnou a definitívnou správou. Diváci sa musia s obľúbenými postavami nadobro rozlúčiť!

Príbeh sa po dlhých dvanástich rokoch skončí v máji 2019.

Tvorcovia sa vo vyhlásení poďakovali fanúšikom a celému štábu za úžasné zážitky. Zároveň prisľúbili, že záver dvanástej série prinesie veľkolepé rozuzlenia.

Teória veľkého tresku dosiahla výrazné úspechy nielen medzi početnou diváckou základňou. Počas svojej histórie mala 52 nominácií na prestížne Emmy, 10 z nich premenila na zisk ocenenia. Za zmienku stojí aj sedem nominácií na Zlatý glóbus. Univerzum sa tak po 279 epizódach definitívne uzavrie. Teória veľkého tresku je najdlhšou multikamerovou televíznou sériou v histórii.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM