TOS Lifestyle

KURIOZITA DŇA: Tínedžer sa rozhodol vrátiť v čase, žije ako v 40. rokoch minulého storočia!

19-ročnému tínedžerovi učarovali štyridsiate roky 20. storočia a rozhodol sa tomu prispôsobiť celý svoj životný štýl.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Tínedžer sa rozhodol vrátiť v čase, žije ako v 40. rokoch minulého storočia!
Zdroj: Twitter.com/Jamie Russell

Pre väčšinu tínedžerov, ktorí si chcú udržať krok s najnovšími trendmi, sú sociálne siete a technológie základom všetkého. Práve okolo toho sa často krúti ich momentálny svet.

Neobyčajne staromódny

Úplne opačným prípadom je 19-ročný tínedžer Callum Grubb, ktorý žije so svojou babičkou v škótskom prístavnom meste Kirkcaldy. Novodobým technológiám sa vyhýba a taký profil na Instagrame s jeho menom by ste hľadali len márne.

Učarovali mu totiž povojnové 40. roky minulého storočia a jeho životný štýl vyzerá tak, akoby sa prebudil práve niekedy v tomto období!

Notebook bol problém

Ako informuje server BBC, takmer všetko, čo vlastní, je z tohto obdobia, vrátane jeho oblečenia. Jazdí na čiernom aute Austin Cambridge z roku 1938 alebo na bicykli Raleigh z roku 1952. Aj telefón používa presne taký, aký používali v 40. rokoch.

„Na vysokej škole som musel mať notebook a nenávidel som to,“ hovorí mladík, ktorý sa do histórie a 40. rokov zamiloval počas prvého ročníka na strednej.

Zbiera všetko, čo súvisí s týmto obdobím, od olejových lámp až po gramofóny, prostredníctvom ktorých počúva vtedajšie hviezdy ako Vera Lynn, Anne Shelton či Frank Sinatra.

Miestna celebrita

Z Calluma sa stala miestna celebrita. So svojím autom brázdi nielen okolie. „Pri cestách sa zvyčajne zastavím v obchodoch so starožitnosťami, pretože je pomerne ťažké zohnať pre mňa oblečenie,“ uviedol pre BBC.

Hovorí, že má priateľov všetkých vekových kategórií, na druhej strane priznáva, že si má viac čo povedať s ľuďmi oveľa staršími ako je on.

Callum začal žiť so svojou babičkou od svojich 12 rokov, keď jeho starý otec John náhle zomrel. Odvtedy jej robí spoločnosť.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM