Tlačové správy

5 tipov na nadčasové šperky pre každý deň

Šperky a doplnky môžu kompletne premeniť rôzne outfity na nepoznanie. Veľa žien má preto slabosť pre neustále hľadanie ozdôb, ktoré sadnú presne k zamýšľanému looku, a ich zásoby sa časom čoraz viac rozširujú.

Ilustračný obrázok k článku 5 tipov na nadčasové šperky pre každý deň
5
Galéria
Zdroj: Klenota.sk

Pravdou ale je, že existuje niekoľko druhov klenotov, ktoré vám vytrhnú tŕň z päty v podstate kedykoľvek a budete sa k nim môcť vracať dlho, pretože nikdy nevyjdú z módy. Ktoré kúsky by vám teda v šperkovnici nemali chýbať?

Retiazka s diamantom, ktorý rozžiari každý dekolt

Diamant je kameň, po ktorom vďaka jeho výbornej odolnosti a oslnivému trblietaniu túži väčšina žien. Náhrdelníkom s ním podčiarknete svoj outfit a dodáte mu štýl. Objavíte ho ako samostatný prívesok v rôznych druhoch výbrusu i ako neodolateľnú ozdobu na srdiečkach, křížikoch alebo príveskoch iných obľúbených tvarov.

Jarmila Slívova z ateliéru KLENOTA odporúča voliť základnú dĺžku retiazky 42 centimetrov. Vďaka tomu tento kúsok pekne sadne k väčšine výstrihov blúzok, topov i šiat. Navyše vďaka nemu získate pocit, že aj na tom najobyčajnejšom dni môže byť niečo výnimočné.

Zdroj: Klenota.sk

Elegancia v podobe perlových náušníc

Podľa Jennifer Lopez je vynechanie náušníc pre ženu premárnenou príležitosťou. Náušnice s perlami predstavujú dotyk klasiky, ktorá má svoje miesto aj v modernom svete. Budú sa vám hodiť vždy, keď sa budete chcieť cítiť ako pravá dáma. Či už siahnete po visiacich kúskoch alebo po napichovačkách, vždy vám pomôžu okúzliť okolie. Pri neformálnych udalostiach s nimi môžete aj experimentovať a popustiť uzdu svojej fantázii.

Zdroj: Klenota.sk

Prstienok s drahokamom, ktorý vás vystihne

Medzi šperky, ktoré odolajú zubu času a svoje miesto v šperkovnici si rozhodne zaslúžia, patria tiež prstene s drahými kameňmi. V poslednej dobe sa dostávajú do popredia aj vďaka emancipácii žien, ktoré sa neboja kupovať si prstienky samy. Kto iný tiež lepšie odhadne, ktorý kameň bude ten najvhodnejší, než sama jeho budúca majiteľka? Výber totiž môže prispôsobiť svojim preferenciám, čo sa štýlu, farieb či vlastností jednotlivých kameňov týka. Trendom je tiež inšpirovať sa tzv. birthstones, teda kameňmi podľa mesiaca narodenia.

Zdroj: Klenota.sk

Diamantové napichovačky vhodné pre každú príležitosť

Diamanty v tomto výbere musíme spomenúť ešte druhýkrát – tentoraz v podobe napichovacích náušníc. Neexistuje snáď univerzálnejšia ozdoba ucha, ktorú využijete do práce, vo voľnom čase i pri špeciálnych udalostiach. Pristanú každej žene a využijete ich ako samostatný doplnok, keď nemáte náladu na príliš výrazné šperky, ale aj vo chvíli, keď nasadíte nejaký nápadný doplnok a je preto potrebné, aby ostatné kúsky boli umiernenejšie.

Nesmrteľné zlaté medailóniky

V tomto výpočte základných kúskov šperkovnice sú poslednou položkou zlaté medailóniky. Ich všestrannosť overilo už veľa dám a možno máte v rodine aj nejaký, ktorý je pokladom predávaným z generácie na generáciu. Sú tiež výborným základom, ak sa rozhodnete vyskúšať vrstvenie náhrdelníkov.

Zdroj: Klenota.sk

Stavte na kvalitu a dizajn, ktorý nestarne

Všetky šperky, o ktorých sme sa tu zmienili, majú jedno spoločné – nepodliehajú momentálnym trendom, a preto majú potenciál vydržať svojim majiteľkám po celý život. Aby tomu tak skutočne bolo, základom je kvalitný, trvalý materiál. Preto sú toľko cenené zlaté šperky (prípadne i doplnené o drahokamy), ktoré s minimálnou starostlivosťou vydržia krásne dlhé roky.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Klenota.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM