Magazín

MRAZIVÁ predpoveď Baby Vangy: „Veľká krajina“ bude testovať biologické zbrane a...

Najznámejšia veštkyňa všetkých čias predpovedala ľudstvu temný rok. Ak by sa jej slová naplnili, svet by nebol to, čo predtým.

Ilustračný obrázok k článku MRAZIVÁ predpoveď Baby Vangy: „Veľká krajina“ bude testovať biologické zbrane a...
Zdroj: Instagram.com/le_stelle_di_vally , Instagram.com/lokpatrika

Nevidiacu bulharskú veštkyňu Babu Vangu, vlastným menom Vangelija Pandeva Dimitrova – Gušterova, netreba špeciálne predstavovať.

Najznámejšia jasnovidka sa spája s mnohými proroctvami. Tie, ktoré však spadajú do roka 2024, sú viac ako znepokojivé. „Baba Vanga poskytla niekoľko desivých predpovedí o možnom začiatku 3. svetovej vojny,“ informuje o tom Mirror.

Najprv teroristické útoky

Európa môže tento rok zaznamenať zvýšený počet teroristických činov, zatiaľ čo „veľká krajina“ sa môže v nadchádzajúcich rokoch pustiť do testovania biologických zbraní. Tie by mohli byť použité ako pri útokoch, tak pri testoch. „Jej proroctvá na rok 2024 naznačujú, že širší konflikt by mohol prameniť z pôvodnej bitky medzi Izraelom a Hamasom, ktorý sa rozpútal 7. októbra 2023,“ informuje tamojší portál. Rok 2024 nevidí „v čiernom“ len jasnovidka Baba Vanga, ale aj francúzsky lekár a astrológ Michel de Nostradame.

Predpovedá námornú vojnu sústredenú okolo „červeného protivníka“.

Nový konflikt na obzore?

Niektorí sa domnievajú, že proroctvo je odkazom na napätú situáciou medzi Čínou a Taiwanom. „Obavy vyvolávajú aj nedávne požiare na lodných trasách v Červenom mori,“ pripomína portál. Tak či onak, tento rok má byť podľa slov veštkyne dramatický aj v inom smere: Svet má bojovať s vážnymi globálnymi dôsledkami, katastrofálnym klimatickým udalosťami a kybernetickými útokmi.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM