Anton Hrachovský Krimi

Vyšetrovanie v prípade bratislavskej kliniky: Polícia už obvinila jednu osobu (41)

Kliniku plastickej chirurgie Adelais Clinique v Bratislave podrobila polícia vyšetrovaniu pre zdravotné komplikácie pacientov. Muži zákona už stihli obviniť jednu osobu.

Ilustračný obrázok k článku Vyšetrovanie v prípade bratislavskej kliniky: Polícia už obvinila jednu osobu (41)
Zdroj: TASR

Polícia sa stále zaoberá prípadom bratislavskej kliniky plastickej chirurgie Adelais Clinique, vyšetrovanie ešte neukončila. Uviedla to bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Obvinený je jeden muž

„Prípadom sa naďalej zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I,“ uviedla Mihalíková pre TASR. Polícia v prípade už vzniesla obvinenie, a to voči 41-ročnému mužovi pre trestný čin poškodenia zdravia.

Pacienti, ktorí sa na operácie v klinike sťažovali, „mali poškodené zdravie“, poukázal v minulosti Úrad BSK. Bolestivé komplikácie hlásili napríklad po operácii prsníkov, aplikovaní kyseliny hyalurónovej či pri operácii kŕčových žíl.

„Vzhľadom na vykonávané procesné úkony, poskytnutie bližších informácií v súčasnosti nie je možné, nakoľko by to mohlo zmariť, alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie veci,“ doplnila Mihalíková.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM