han Krimi

AGRESÍVNY párik napadol vodiča električky: Potom si muž stiahol gate a žena ho uspokojovala

Nevedeli sa spratať do kože! V pondelok (13. 3.) sa v hlavnom meste odohrala scéna ako z filmu. Najprv akčného a potom ako vystrihnutá z filmu pre dospelých.

Ilustračný obrázok k článku AGRESÍVNY párik napadol vodiča električky: Potom si muž stiahol gate a žena ho uspokojovala
Zdroj: Milan Hanzel/Dnes24.sk

Polícia v Bratislave na sociálnej sieti informuje o incidente, ktorý sa udial pred niekoľkými dňami.

„Viaceré hliadky Policajného zboru boli koncom uplynulého týždňa krátko pred 20.00 h vyslané na základe oznámenia na zastávku električiek Botanická, kde malo dochádzať k incidentu v jednej z električiek. Podľa doterajších informácií počas jazdy električky v smere do centra mesta sa dvaja cestujúci – muž a žena, začali nevhodne správať a narúšať verejný poriadok. Vodič električky následne oboch vyzval, aby opustili priestory električky, na čo na neho verbálne ale aj fyzicky zaútočili, pričom v útokoch pokračovali aj po príchode pracovníkov dopravného dispečingu,“ píšu policajti

Nečakaný záver

To, čo sa udialo po príchode mužov zákona, zaskočilo aj samotných príslušníkov. „Po príchode hliadok Policajného zboru z električky osoby vystúpili, muž si stiahol nohavice, vytiahol pohlavný úd a žena ho následne začala uspokojovať rukou. Týmto konaním sa obaja dopustili verejného pohoršenia a boli bezodkladne obmedzení na osobnej slobode. Po eskortovaní na policajné oddelenie boli podrobení vykonaniu potrebných úkonov a umiestnení v cele policajného zaistenia,“ uviedli.

Ako polícia doplnila, poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV vzniesol v tejto súvislosti obvinenie z trestného činu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva 33-ročnému Štefanovi V. z okresu Snina a 33-ročnej Kataríne D. z Bratislavy.

„Vyšetrovaním bolo preukázané, že obvinený muž bol za obdobný skutok v minulosti postihnutý. V prípade preukázania viny pred súdom, hrozí obvineným za toto konanie trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ uzavrela polícia.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

INCIDENT V ELEKTRIČKE MAL PO PRÍCHODE POLICAJNEJ HLIADKY NEČAKANÝ ZÁVER .. 🔘Viaceré hliadky Policajného zboru boli...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, March 14, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM