TOS Lifestyle

Aké sú predpovede Baby Vangy na rok 2024? Teroristické útoky v Európe aj prevratný objav!

Podľa slepej jasnovidky prinesie rok 2024 desivé chvíle, ale aj jednu prelomovú udalosť vo svete medicíny!

Ilustračný obrázok k článku Aké sú predpovede Baby Vangy na rok 2024? Teroristické útoky v Európe aj prevratný objav!
Zdroj: Instagram.com/lokpatrika , Unsplash.com , Instagram.com/le_stelle_di_vally

Vangelija Pandeva Dimitrova Gušterova, známa ako Baba Vanga, zomrela vo veku 84 rokov v roku 1996. Predpovedala presný dátum svojej smrti aj iné udalosti, z ktorých sa mnohé naplnili.

Teroristické útoky

Jej vízie siahajú až do roku 5079. Čo podľa nej čaká svet v roku 2024? Podľa tejto slepej jasnovidky resp. veštkyne prinesie nový rok množstvo temných udalostí vrátane teroristických útokov v Európe či veľkej hospodárskej krízy.

Podľa servera Daily Mail je medzi jej predpoveďami na rok 2024 aj pokus o atentát na ruského prezidenta Vladimira Putina.

Aj pozitívne správy

Nielen negatívne a hrozivo znejúce predpovede vyslovila Baba Vanga na rok 2024. Ako píše Sky History, hovorí aj o tom, že „ľudstvo spútava rakovinu železnými reťazami“.

Inými slovami, mohlo by dôjsť k zásadnému medicínskemu objavu, ktorý by mal pomôcť onkologickým pacientom. Mimochodom, aj samotná Baba Vanga zomrela na rakovinu prsníka.

Čo sa naplnilo?

Bulharská jasnovidka predpovedala vypuknutie a priebeh druhej svetovej vojny, rozpad Sovietskeho zväzu, katastrofu v Černobyle, tsunami na Vianoce v roku 2004 či presný dátum smrti Stalina aj princeznej Diany.

Predpovedala aj teroristické ú­toky 11. septembra 2001 v Amerike, pričom záznamy konkrétne hovoria o tom, že „americkí bratia padnú po útoku oceľových vtákov“.

85% vychádza

Aj keď sa nedá presne povedať, koľko predpovedí bulharskej veštkyne doteraz vyšlo, nakoľko jej slová možno interpretovať rôzne, hovorí sa o 85 percentách. Nie všetky predpovede sa teda naplnili.

Predpovedala napríklad koniec prirodzených pôrodov v roku 2023, posun obežnej dráhy Zeme či katastrofické slnečné búrky.

Podľa jej predpovedí sa tiež mala Európa do roku 2017 zmeniť na pustinu takmer úplne bez ľudského života.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM