Barbara Dallosová Krimi

Ako zo zlého filmu, slovami polície: Muž (32) z Hornej Vsi vyhodil matku svojho dieťaťa a potom pre ňu začalo peklo!

Podľa polície muž z obce zo Žiarskeho okresu svoju družku aj s dieťaťom vyhodil z domu, vtedy ale pre ženu s dieťaťom peklo len začalo. Čítajte, čo sa podľa zápisu policajtov malo stať na autobusovej zastávke.

Ilustračný obrázok k článku Ako zo zlého filmu, slovami polície: Muž (32) z Hornej Vsi vyhodil matku svojho dieťaťa a potom pre ňu začalo peklo!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, polícia v Kremnici obvinila z prečinu nebezpečného prenasledovania muža (32) z Hornej Vsi.

,,Od augusta 2015, kedy vyhodil svoju družku a matku ich spoločného dieťaťa z bytu v ktorom spoločne žili, ju neustále prenasleduje. Proti jej vôli si vynucuje stretnutia, opakovane jej mnohokrát denne telefonuje, píše jej sms správy v ktorých sa jej okrem iného vyhráža zabitím," objasnila hovorkyňa.

Ako pokračovala, Hornovešťan sa žene vyhráža aj udaním u jej zamestnávateľa za vymyslené prehrešky, vulgárne jej nadáva, keď mu nedvíha telefón, píše sms správy jej matke, v ktorých sa vyhráža aj jej. Podľa polície chodí za družkou i do práce keď si to ona neželá, opakovane poškodzuje majetok jej rodiny, pričom toto svoje konanie neustále stupňuje.

,,V pondelok (28.3.) v popoludňajších hodinách ju v priestoroch autobusovej stanice v Kremnici aj fyzicky napadol. Týmto svojím konaním u nej vzbudzoval obavu o jej život a zdravie a podstatným spôsobom zhoršoval kvalitu jej života a života jej rodiny. Obvinený bol umiestnený do policajnej cely a poverený príslušník spracoval podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie," vysvetľuje Faltániová s tým, že za tento skutok mužovi hrozí 6 mesiacov až 3 roky za mrežami.

Foto: ilustračné.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM