Kristína Kožiaková Rôzne

Brezno rozkvitlo a hýri farbami. Zavítali sme na jednu z najkrajších ulíc v meste! FOTO

Jar sa nám ukázala v plnej kráse. Dôkazom toho, že príroda sa už zobudila, sú fotografie kvitnúcich stromov a kvetov. Boli sme sa pozrieť, ako vyzerá kvitnúca ulica a tento pohľad, skoro ako namaľovaný, vám prinášame na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Brezno rozkvitlo a hýri farbami. Zavítali sme na jednu z najkrajších ulíc v meste! FOTO
Foto: Kristína Kožiaková / Zdroj: Dnes24.sk

Ak si chcete oddýchnuť po náročnom dni, nemusíte chodiť ďaleko. K tomu, aby ste prišli na iné myšlienky, sa stačí prejsť ulicami nášho mesta, ktoré v týchto dňoch žiari farbami. Môžu za to kvitnúce kvety či stromy popri cestách a predzáhradkách brezňanov, ktoré priam bijú do očí. Presvedčili sme sa o tom na vlastnej koži.

„Milujem toto obdobie, slniečko začína zohrievať a k tomu tie rozkvitnuté stromy a kvety, to vám zaručene zlepší deň,“ prezradila brezňanka Ivana, ktorú sme zastihli pri prechádzke mestom.

Kvitnúca alej, ktorú nájdete na Švermovej ulici upúta vašu pozornosť už zdiaľky. Pri prechádzke mestom sme sa veru mali čím kochať. Narcisy, tulipány a krásne rozkvitnuté stromy navodia úsmev na tvári a tú pravú jarnú náladu. Niektoré kvety v záhonoch na Clementisovej ulici sú namaľované ako z rozprávky.

Pozrite si zábery v našej fotogalérii. Ak máte aj vy pekné fotky z jarného Brezna, pošlite nám ich mailom na brezno@global24.sk alebo cez našu stránku na Facebooku.

Môže vás zaujímať:

Zazreli ste tú nádheru tiež? Takmer v centre Brezna… Niečo také by ste vo februári určite nečakali

Kvitnúce Brezno
11
Galéria
Foto: Kristína Kožiaková / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM