han Krimi

Dvojica z Bratislavy si to rozdávala v areáli základnej školy: PRICHYTILI ich policajti!

Ako bez hanby! Za intímnosti na verejnosti bude teraz musieť dvojica z Bratislavy znášať následky. Hrozí im až trojročný trest!

Ilustračný obrázok k článku Dvojica z Bratislavy si to rozdávala v areáli základnej školy: PRICHYTILI ich policajti!
Zdroj: www.pexels.com

Polícia obvinila 39-ročného Michala Č. a 43-ročnú Silviu H. z trestného činu výtržníctva za pohlavný styk na verejnosti.

Čo sa stalo?

„Krátko po 8.30 h sme na linke 158 prijali informáciu, v zmysle ktorej mali v areáli jednej zo základných škôl v druhom bratislavskom okrese, na mieste verejnosti prístupnom, vykonávať vzájomné orálne uspokojovanie a následne aj pohlavný styk muž a žena,“ píše polícia na Facebooku.

„Policajti hodnovernosť tohto oznámenia na mieste bezodkladne preverili a potvrdili,“ dodali.

Muži zákona však následne zistili, že ide o recidivistu. „Po následnom eskortovaní na policajné oddelenie bolo zistené, že muž bol v priebehu minulého roka trestným rozkazom okresného súdu v Bratislave uznaný vinným z trestného činu výtržníctva, nakoľko sa dopúšťal sexuálneho exhibicionizmu na verejnosti,“ uviedla polícia.

Až tri roky

Polícia ešte na záver dodala: „Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II bolo v tejto súvislosti vznesené obvinenie z trestného činu výtržníctva 39-ročnému Michalovi Č. a 43-ročnej Silvii H. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí za takéto konanie v zmysle zákona trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.“


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM