Katarína Jankeje Šport

Fanúšičky v Topoľčanoch rozhodli: TOTO sú najsexi hádzanári Agra

Žochárom sa v extralige, ako sme už zvyknutí, darí a atakujú popredné miesta v tabuľke. Okrem hry vedia naši hráči zaujať. V tomto prípade ženy, medzi ktorými sme zisťovali, aký hráč sa im najviac páči a to nielen z pohľadu hádzanárskeho umenia.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšičky v Topoľčanoch rozhodli: TOTO sú najsexi hádzanári Agra
Zdroj: TASR

Hádzaná patrí v Topoľčanoch k mimoriadne obľúbenému a vyhľadávanému športu. Dôvodom je jednak bohatá klubová história, ale vynikajúce výkony, ktoré hráči HK Topoľčany každú sezónu predvádzajú. V posledných dňoch sa v tíme udiali viaceré presuny, Topoľčany opustil Martin Briatka, naopak dres po novom bude obliekať Alenader Ivanov, ktorý prichádza z Hlohovca.

V zostave nájdeme nielen naše stálice, ale aj nové tváre zo zahraničia, mladšie ročníky či starších a skúsených hadzanárov. My sme vyspovedali topoľčianske ženy a dievčatá a hľadali sme najsexi hráča.

Problém vybrať jedného

Pre viacero fanúšičiek bolo problémom vybrať si z kádra iba jedného hráča, ktorého považovali za najatraktívnej­šieho. Viackrát odzneli mená ako Tomáš Adamčík, Juraj či Martin Briatka, ktorý len pred pár dňami opustil klub a premiestnil sa do Hlohovca.

Medzi najčastejšie skloňované patrilo meno 21-ročného Martina Durčeka. „Martin je veľmi sympatický mladý chalan. Má pekné oči, ale asi najkrajšie sú na ňom tie jamky na lícach, keď sa usmeje," prezradila Topoľčianka. Iná slečna oceňovala na mladom hráčovi nielen úsmev, ale i bradu. „Som zaťažená v poslednej dobe na zarastených mužov, Martinovi to takto veľmi pristane, odkážte nech sa neholí!“

Do trojice najatraktívnejších hádzanárov, podľa žien, patrí rozhodne aj Ľubomír Jadroň. Hráč s číslom 33 je odchovancom bojnickej hádzanej, v Topoľčanoch pôsobí však už dlhšie. Za ten čas si stihol získať srdcia Žochárok. „Je hrozne zlatý, okrem toho vyzerá, že s ním je veľa zábavy.“

Nielen topoľčianski fanúšikovia, ale fanúšičky poznajú hádzanára s číslom 13 na chrbte naozaj dobre. Lukáš Klačanský si prešiel všetkými mládežníckymi kategóriami, dnes patrí medzi jednoznačné stálice tímu. Niet sa čo diviť, že spomedzi mien odznelo práve jeho najčastejšie. „Pri ňom platí, že čím starší, tým lepšie, hrá stále super, aj sa na neho dobre pozerá,“ prezradila Topoľčianka. „Lukáš je sexi, keby každý otecko chcel vyzerať ako on!"

Takže aké je konečné poradie najsexi hádzanárov HK Topoľčany na základe hlasov oslovených?

TOP 3:

  1. Lukáš Klačanský
  2. Ľubomír Jadroň
  3. Martin Durček

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM