ELA Krimi

FOTO: Pri Strečne sa ZRAZIL autobus s nákladným autom, polícia vyzýva na opatrnosť

Zrážka autobusu a nákladného motorového vozidla, ku ktorej došlo v sobotu v zúženom úseku na ceste I/18 pri Strečne (okres Žilina), si nevyžiadala zranenia.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Pri Strečne sa ZRAZIL autobus s nákladným autom, polícia vyzýva na opatrnosť
2
Galéria

Informovala o tom žilinská krajská polícia na sociálnej sieti a v tejto súvislosti vyzvala vodičov na zvýšenie opatrnosti. Dychové skúšky u oboch vodičov sa skončili s negatívnym výsledkom.

„Touto cestou žiadame všetkých vodičov, aby dôsledne rešpektovali pravidlá cestnej premávky a zvýšili opatrnosť,“ uviedli policajti.

Dopravné obmedzenia na ceste pod Strečnom budú pokračovať i v noci na nedeľu (3. 3.), a to v sobotu od 20.00 h do nedele do 8.00 h. Pri vykladaní betónových panelov bude na nevyhnutne potrebnú dobu uzatváraná premávka v obidvoch smeroch.

Na ceste I/18 pod Strečnom vyhlásili 9. februára mimoriadnu situáciu pre riziko pádu skál. V úseku medzi skalami Margita a Besná došlo 7. februára k zosuvu svahu.

Bol taký silný, že poškodil vozovku a potrhal krajnicu. Popadané skaly poničili dve vozidlá, pri udalosti sa nikto nezranil. V úseku je momentálne dopravným značením dočasne znížená rýchlosť v oboch smeroch.

Pod Strečnom sa zrazil autobus s kamiónom
2
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM