han Politika

Kollár: Niekto dostal 40-tisíc eur, aby o mne šíril NEPRAVDY! Richterová sa na tom pobavila

Predseda Národnej rady (NR) SR a hnutia Sme rodina Boris Kollár podal na Generálnej prokuratúre (GP) SR trestné oznámenie v súvislosti s vedením antikampane. Čo na to jeho bývalá priateľka Barbora Richterová?

Ilustračný obrázok k článku Kollár: Niekto dostal 40-tisíc eur, aby o mne šíril NEPRAVDY! Richterová sa na tom pobavila
Zdroj: Facebook.com/Barbora Richterová , Facebook.com/Boris Kollar

Má podozrenie zo snahy zvrátiť výsledky predčasných septembrových parlamentných volieb.

„Dostali sme informácie a máme dôkazy, že táto organizovaná skupina ponúkla určitej osobe 40-tisíc eur za to, aby šírila nepravdivé informácie o mojej osobe a našej strane,“ povedal Kollár na stredajšej tlačovej konferencii.

Vidí za tým snahu o diskreditáciu jeho i hnutia a tiež snahu o manipuláciu výsledku volieb cez ovplyvňovanie verejnej mienky. Všetky dôkazy podľa jeho slov predložili prokuratúre.

Aj z jej účtu

Antikampaň a nepravdy sa mali podľa jeho slov šíriť aj cez kanál Kollárovej expartnerky. Šéf parlamentu nechcel fabulovať o tom, ktorá iná strana by za snahou o diskreditáciu hnutia mohla byť.

Ako uviedli aj ostatné médiá, v skupine, ktorú nazval Boris Kollár organizovanou, majú byť napríklad takí ľudia ako Zoroslav Kollár, či Tomáš Rajecký. Podľa Borisa Kollára má byť milencom jeho niekdajšej priateľky Barbory Richterovej práve Zoroslav Kollár.

„Chcela by som reagovať na tlačovku a musím povedať, že som sa dobre zabavila a v tento upršaný deň mi to aj dobre padlo,“ povedala na sociálnej sieti Barbora Richterová.

„Boris Kollár nepotrebuje nejakú Richterovú na svoju diskreditáciu. On si vystačí úplne sám so svojim životným štýlom,“ dodala Richterová, s ktorou má Boris Kollár dvoch synov.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM