Rôzne Zo Slovenska

Krásne gesto zvolenských policajtov a úradníkov. Spoločne pomohli malým pacientom

Mestskí zamestnanci zorganizovali finančnú zbierku na pomoc detským pacientom vo zvolenskej nemocnici. Na čo poslúžia vyzbierané peniaze?

Ilustračný obrázok k článku Krásne gesto zvolenských policajtov a úradníkov. Spoločne pomohli malým pacientom
Zdroj: Nemocnica AGEL Zvolen

Mestská polícia v zastúpení Juraja Chabadu, náčelníka Mestskej polície Zvolen a Jozefa Michalíka, inšpektora prevencie kriminality, prišli do zvolenskej nemocnice, aby osobne odovzdali finančnú zbierku, ktorou sa zamestnanci Mestskej polície a Mestského úradu Zvolen rozhodli podporiť detské oddelenie. Peniaze budú použité na nákup medicínskych prístrojov.

„Zamestnanci Mestskej polície a Mestského úradu chceli urobiť správnu vec, a tak zorganizovali dobrovoľnú zbierku, tentokrát pre zdravotníctvo. Zbierku organizujeme každoročne, teraz sme sa rozhodli odovzdať vyzbierané peniaze Nemocnici Zvolen, konkrétne detskému oddeleniu,“ povedal Mgr. Juraj Chabada náčelník Mestskej polície Zvolen.

Zbierku vítajú aj zdravotníci. Už dnes je rozhodnuté, kde skončia finančné prostriedky. „Chceme sa poďakovať za vyzbierané finančné prostriedky. Budú použité na nákup prístrojov podľa odporučenia primárky a vedúcej sestry detského oddelenia našej nemocnice,“ doplnila námestníčka pre zdravotnú starostlivosť Jana Zdechovanová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM