Barbara Dallosová Regióny Regióny

Kremnica ide do boja o turistov s novým tromfom: Zľavové karty realitou!

Marketingový prostriedok vo forme zľavovej karty už i v kremnickom regióne. Kartičku si kúpime za pár eur, predaj štartuje už o niekoľko dní. Čítajte, ako to má celé fungovať.

Ilustračný obrázok k článku Kremnica ide do boja o turistov s novým tromfom: Zľavové karty realitou!
Zdroj: TASR

Nový produkt, zľavová karta Region card Turiec-Kremnicko, by mala prilákať viac návštevníkov do nášho regiónu, kúpiť si ju ale môže ktokoľvek. Region Card je plastová karta s čiarovým kódom, ktorý umožní čerpať zľavy v hoteloch, reštauráciách, kultúrnych pamiatkach a na rôznych výletných miestach. Vystavená bude na meno žiadateľa za jednorázový poplatok 3 eurá a je časovo neobmedzená.

Miesta, kde ušetríme, budú pribúdať

Ako vysvetlil výkonný riaditeľ oblastnej organizácie cestovného ruchu Rastislav Tarhaj, neprenosná karta ponúkne jej majiteľovi zľavy a výhody v rôznych prevádzkach. V Kremnici a blízkom okolí je už do projektu zapojených celkom osem zariadení, ich počet by sa ale mal neustále zvyšovať. Všetky miesta, kde sú poskytované zľavy budú označené nálepkou ,,TU PLATÍ REGION CARD TURIEC-KREMNCIKO".

,,Naším cieľom je aby sa portfólio subjektov, ktoré budú poskytovať zľavy, čo najviac rozšírilo a zároveň chceme aby pribudla aj možnosť vydávať karty priamo v jednotlivých zariadeniach. Teda aby si návštevník mohol zadovážiť kartu priamo v hoteli a nemusel si ju ísť dať vystaviť do informačného centra," vysvetlil Tarhaj.

V predaji už od pondelka

Ako avizoval Tarhaj, od pondelka (9.11.) Region Card zakúpite v turistických informačných centrách v Martine, Turčianskych Tepliciach a Kremnici.

,,Karty sú už v centrách dodané, ľudia sú zaškolení, takže po technickej stránke na predaj kariet všetko pripravené. Od pondelka teda oficiálne spúšťame predaj vo všetkých troch centrách, ako sme avizovali aj cez Slovenskú asociáciu cestovného ruchu," dodal Tarhaj s tým, že v celom regióne Turiec-Kremnicko zľavu poskytuje zatiaľ 65 prevádzok.

Zoznam prevádzok v regióne Kremnicko, v ktorých od pondelka platí zľavová karta:

  • lyžiarske stredisko Skalka Arena
  • Hotel Golfer
  • Hotel Minciar
  • Penzión Veža
  • CK Slovak Folk Travel
  • Celkom malé múzeum vína
  • Skalka Relax centrum
  • Kino Akropola

Môže vás zaujímať:

Nájde hotel, odporučí zjazdovku: Turistická apka o Kremnici už aj pre Android, ako to funguje?

Súboj slovenských miest pozná víťazov: Kremnica chytila druhý dych, ako nakoniec skončila?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM