ELA Rôzne

KURIOZITA DŇA: Bratislavskí policajti ŽASLI nad stromčekom na KOLESÁCH! Ako dopadol vodič?

Ďalšia kuriozitka z našich ciest! Táto je však z kategórie úsmevných. No ktovie, či tak bolo aj vodičovi auta, keď ho zastavili policajti.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Bratislavskí policajti ŽASLI nad stromčekom na KOLESÁCH! Ako dopadol vodič?
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia pripravila počas vianočných sviatkov i silvestrovských osláv viacero opatrení. Do posilnených kontrol budú zapojení dopravní i poriadkoví policajti. Dohliadať budú na bezpečnosť na cestách i v uliciach miest.

Počas dopravných kontrol na celom území Slovenska sa zamerajú najmä na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky. Nuž a jedno vozidlo ich mimoriadne zaujalo!

Stromček na kolesách?

„V priebehu dnešného dňa sme Vás informovali o dopravno-bezpečnostnej akcii, ktorú realizujú policajti na území bratislavského kraja. V popoludňajších hodinách zastavili policajti v okrese Pezinok vozidlo, ktoré zjavne nie tak celkom spĺňalo zákonné povinnosti týkajúce sa povoleného osvetlenia vozidla,“ napísali policajti na sociálnej sieti a zverejnili fotografiu vyzdobeného auta.

A ako dopadol vodič? „Policajti vodiča po zastavení vyriešili v zmysle zákona,“ uviedla polícia. Hoci nie je celkom známe, či dostal pokutu, diskutujúci sa v komentároch zaňho „prihovorili“ s tým, že snáď to bolo iba dohovorom.

A niektorí toto vianočné auto už na ceste videli. „Ja som ho stretol v Senci pred pár dňami. Som si myslel, že zle vidím,“ napísal Daniel.

„Niekto fandí hokeju, niekto futbalu a tento asi Vianociam,“ napísala svoj postreh Martina. „Veľmi podobne vyzdobení jazdia smetiari, alebo tzv. vianočná električka. Však trochu zhovievavosti k detskej radosti,“ zastal sa vodiča Dávid.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM