Krimi

Mladá východniarka otcovi svojho frajera: ZAPLAŤ, inak ho zabijem a rozpílim motorovou pílou!

Mladá žena mala chcieť 40 miliónov eur na svojho frajera napokon naozaj zaútočila! Ako to dopadlo?

Ilustračný obrázok k článku Mladá východniarka otcovi svojho frajera: ZAPLAŤ, inak ho zabijem a rozpílim motorovou pílou!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Košický kraj , Unsplash.com

Vážnym obvineniam čelí 25-ročná žena z okresu Rožňava. „Podľa doterajších zistených informácií mala obvinená žena prostredníctvom jednej zo sociálnych sietí kontaktovať otca svojho priateľa, ktorému uviedla, že jeho syna, ktorý je momentálne pri nej, rozštvrtí a zabije, dobodá a rozpíli motorovou pílou, ak jej okamžite nepošle všetky peniaze, ktoré má na svojom účte“ šokovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

Naozaj zaútočila!

Žena podľa polície požadovala vysokú sumu, ktorú mal otec jej priateľa previesť na číslo účtu, ktoré mu uviedla. Podľa informácií portálu Noviny.sk malo ísť o sumu 40 miliónov eur!

„Počas toho však žena svojho priateľa nakoniec aj skutočne fyzicky napadla do oblasti tváre, potom sa mu začala vyhrážať fyzickou likvidáciou a hrozila mu nožom, pričom sa jej podarilo zasiahnuť poškodeného muža v oblasti ramena a oblasti ruky, a spôsobila mu viaceré rezné rany,“ uviedla Ivanová.

Hrozí jej 2 až 6 rokov

Podľa predbežnej lekárskej správy muž utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia a práceneschopnosti do 7 dní.

Žena bola obvinená zo zločinu vydierania a prečinu ublíženia na zdraví spáchaného v štádiu pokusu v jednočinnom súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania. Rožňavský policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvinenej ženy do vyšetrovacej väzby.

„Obvinenej žene hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na dva až 6 rokov,“ doplnila policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM