han Krimi

NAHÁŇAČKA za bieleho dňa: Čašník prenasledoval zlodeja s tržbou! Zasiahli policajti, VIDEO

V hlavnom meste sa odohrala scéna ako z akčného filmu. Zlodeja naháňal najprv čašník a potom aj mestskí policajti.

Ilustračný obrázok k článku NAHÁŇAČKA za bieleho dňa: Čašník prenasledoval zlodeja s tržbou! Zasiahli policajti, VIDEO
Zdroj: Facebook.com/Mestská polícia Bratislava

„Naháňačku v Starom Meste ukončili mestskí policajti, ktorí zadržali zlodeja s ukradnutou tržbou,“ informuje polícia na Facebooku.

Čo sa presne stalo?

Hliadka z okresného veliteľstva v Starom Mesta pomáhala vstať človeku na Kamennom námestí. Vtedy si všimla utekajúceho muža a za ním čašníka, ktorý kričal, aby okamžite zastavil.

„Dvojica policajtov neváhala a za zlodejom s ukradnutou tržbou sa rozbehla. Vyzývali ho, aby okamžite zastal, ale zlodej sa naďalej snažil uniknúť. Podozrivého aj tak čoskoro dobehli a keďže kládol aktívny odpor, tak prvý policajt použil hmaty a druhý mu nasadil putá,“ uviedli policajti.

Ako uvádzajú muži zákona, muž spočiatku nespolupracoval, po chvíli sa však ku krádeži priznal a dobrovoľne vydal ukradnutú sumu hliadke policajného zboru. Tá sa zhodovala so sumou ukradnutou z prevádzky, ktorú vyčíslili po uzávierke.

Dostal pokutu

„Vzhľadom na to, že odcudzená hotovosť nepresiahla sumu 266 eur, nešlo o spáchanie trestného činu, ale priestupku proti majetku. Zlodej nebol v pátraní a ani sa v posledných 12 mesiacoch nedopustil inej krádeže. Hliadka ho preto na mieste doriešila uložením blokovej pokuty,“ napísali.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM