Webnoviny - Svet

Nový bytový portál 3xlHouse.sk

WEBNOVINY.SK

BRATISLAVA 14. októbra (WBN/PR) – Na prelome júla a augusta tohto roku bol spustený nový internetový portál 3×lHouse.sk, určený vlastníkom bytov a nebytových priestorov. Pod názvom „Bytový dom očami vlastníka“ prináša celý rad zaujímavých funkcií, informácií a možností. Svojim charakterom a zameraním sa 3×lHouse.sk stáva užitočným pomocníkom pre vlastníkov bytov. Prevádzkovateľ v tomto čase už zriadil viac ako 10 tisíc nezávislých agend bytového domu.

Vo svete slovenského internetu sa objavil nový a zaujímavý internetový portál pod názvom „Bytový dom očami vlastníka“ nachádzajúci sa na adrese www.3xlhouse.sk. Jeho hlavným cieľom je napomôcť vlastníkom bytov a nebytových priestorov pri správe ich bytového domu. Vlastníkom bytov je, aj napriek svojej jedinečnosti, poskytovaný úplne bezplatne.

V spolupráci so SITA prináša portál aktuálne informácie z oblasti bývania. Návštevníci sa tiež môžu dozvedieť o pripravovaných výstavách alebo televíznych reláciách. V rámci právnej poradne sú k dispozícií úplné znenia relevantných zákonov a vyhlášok.

Ako už z názvu vyplýva, portál sa na problematiku bývania pozerá z pohľadu obvyklých požiadaviek vlastníka bytu. Preto je jeho nosnou časťou správa nezávislých agend bytového domu či spoločenstva vlastníkov. Každá takáto agenda umožňuje evidovať množstvo rôznych a užitočných informácií, týkajúcich sa bežného života konkrétneho domu. Vlastníci sú touto cestou informovaní o dianí v dome, môžu vzájomne komunikovať alebo riešiť požiadavky na zmenu či opravu domu.

Ako pre SITA uviedol konateľ spoločnosti PORTAL SERVICES s.r.o. Ing. Peter Sýkora „Našim cieľom nebolo vytvoriť zložitý a ťažkopádny účtovno-technický systém pre správu bytového domu, ktorému v podstate nikto riadne nerozumie, ale naopak, chceli sme vytvoriť jednoduchý a ľahko používaný internetový priestor, prostredníctvom ktorého môžu vlastníci bytov lepšie spoznať a riešiť problémy svojho domu.“

Zaujímavou novinkou je tzv. Virtuálna domová vitrína™ ktorá umožňuje zachovať vysokú mieru informovanosti aj nebývajúcim vlastníkom bytov. „3×lHouse.sk prináša poriadok a jednoduchý prehľad do dôležitých udalostí a informácií domu, vytvára priestor pre komunikáciu a vzájomnú informovanosť vlastníkov “, uviedol Ing. Sýkora.

Prevádzkovateľom portálu je spoločnosť PORTAL SERVICES s.r.o., zaoberajúca sa vývojom a prevádzkovaním nezávislých webových portálov a poskytovaním služieb Email Marketing. Portál je dostupný na webovej adrese www.3xlhouse.sk.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM