han Krimi

Obrovská TRAGÉDIA v Petržalke: Mladé dievča našlo v posteli ležať mŕtveho priateľa

Najväčšie slovenské sídlisko zažilo ďalší smutný a tragický prípad. V Petržalke mal zomrieť len 19-ročný Ján, ktorého po príchode domov objavila bez známok života jeho priateľka.

Ilustračný obrázok k článku Obrovská TRAGÉDIA v Petržalke: Mladé dievča našlo v posteli ležať mŕtveho priateľa
Zdroj: Milan Hanzel/Dnes24.sk

Mimoriadne smutný prípad sa udial počas posledného víkendu v bratislavskej Petržalke. „Podľa našich informácií malo mladé dievča prísť ráno domov a na svojej posteli našlo ležať mŕtveho len 19-ročného partnera,“ informuje o tragédii portál zregionu.sk.

Čo sa stalo?

Podľa spomínaného webu sa mladé dievča malo v soboru ráno vracať domov, ale to, čo následne uvidela, by nechcel zažiť nikto. Jej 19-ročný priateľ Ján mal nehybne ležať v posteli. “Ráno ho našla žltého a volala mu záchranku,” prezradil pre web zregionu.sk ich zdroj.

Údajnou príčinou tragickej smrti bolo podľa ich zdroja predávkovanie.

“V súvislosti s vami uvedeným prípadom začal poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia na neznámeho páchateľa. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania,” povedala pre zregionu.sk hovorkyňa bratislavskej polície Silvia Šimková.

Rovnako sa pre tento web vyjadrila aj hovorkyňa Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová: “Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali na pomoc mužovi, údajne už nereagoval a nedýchal. Záchranári ho po príchode na miesto dlhé minúty oživovali, žiaľ, bezúspešne. Lekár musel konštatovať smrť.”


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM