Rastislav Búgel Krimi

Petrovi na Silvestra pyrotechnika ZDEVASTOVALA tvár: Po dlhých mesiacoch PREHRAL boj o život

Slovensko zasiahla ďalšia tragická správa. Mladík, ktorého vážne zranila zábavná pyrotechnika, mal po dlhých mesiacoch zomrieť.

Ilustračný obrázok k článku Petrovi na Silvestra pyrotechnika ZDEVASTOVALA tvár: Po dlhých mesiacoch PREHRAL boj o život
Zdroj: Unsplash.com

Deň po silvestrovských oslavách prišla u UNLP Košice nepríjemná správa. Do nemocnice krátko po polnoci priviezli 22-ročného Petra.

Pyrotechnika mu spôsobila poranenie hlavy a devastačné poranenie tvárovej časti.

Do nemocnice ho odviezli s vážnymi poraneniami a na pľúcnej ventilácii. Mladík bojoval o život niekoľko mesiacov. Koncom januára lekári informovali, že je „vo veľmi vážnom klinickom stave.“

Tragické správy

Peter mal spolu s partiou odpaľovať pyrotechniku. „Podľa našich zistení išlo v osudnú noc vraj o guľovú pumu, teda pyrotechniku vyššej kategórie, na ktorú je už potrebný preukaz. Pyrotechniku odpaľovali na ihrisku. Mladík sa mal nahnúť nad odpaľovaciu rampu a vtom takzvaná puma vystrelila,“ informuje portál tvnoviny.sk.

Bohužiaľ, začiatkom marca prichádza z východu Slovenska smutná správa.

„Peter, ktorému na Silvestra pyrotechnika devastačne zranila hlavu a tvár, svoj boj o život po viac ako dvoch mesiacoch podľa našich informácií prehral,“ dodáva server.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Twitter.com/Daily News
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM