Katarína Oravská Rôzne

Po zákroku breznianskej vizážistky na obočí maturantka plakala žiaľom: Zrazu z nich ale boli kamošky

Azda každá dáma chce byť so sebou spokojná a cítiť sa dobre. K tomu patrí aj pekná vizáž. Nieto experimentuje doma, niekto sa rovno radšej zverí do rúk odborníkom. Skúsená breznianska vizážistka Anna Luňáčeková o tom vie svoje. Zažila už nie jednu kurióznu situáciu.

Ilustračný obrázok k článku Po zákroku breznianskej vizážistky na obočí maturantka plakala žiaľom: Zrazu z nich ale boli kamošky
Zdroj: Dnes24.sk

Pred nedávanom sme vám priniesli rozhovor s ostrieľanou vizážistkou z Brezna Annou Luňáčekovou. Prezradila nám päť základných rád dokonalej vizáže. Práca je jej koníčkom. Stretáva sa pri nej s ľuďmi a to so sebou prináša aj rôzne kuriózne či úsmevné príhody. Jednu milú nám prezradila.

„Raz som robila obočie jednej študentke, ktorá ho mala strapaté, neusporiadané a ťažko sa z neho dala urobiť forma. Keďže mala týždeň pred maturitným večierkom, zverila ho do mojich rúk,“ začína rozprávanie Luňáčeková.

„Aj po mojom snaživom vyformovaní jej obočia sa pri pohľade do zrkadla okamžite rozplakala. Podľa mňa ho mala veľmi dobre, len na taký tvar nebola zvyknutá,“ opisuje ďalej Luňáčeková.

Skúsenej vizážistke to nedalo pokoja, a ako sama povedala, do rána sa trápila. Na druhý deň však študentka prišla opäť.

„Dokonca sa vypýtala zo školy, aby mi oznámila, že ju v škole každý chválil, ako má dobre urobené obočie. Cítila, že mi to musí prísť povedať hneď, lebo tušila, že sa trápim. Obidve sme boli šťastné, skončili sme v milom objatí a dodnes máme priateľský vzťah,“ dodala Luňáčeková.

Foto: ilustračné archív A. Luňáčeková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM