han Krimi

PODARENÝ párik v Bratislave: Šofér sa vyhováral, ale spolujazdkyňa? DROGOVALI sme spolu!

Policajtom v hlavnom meste sa zdala jazda jedného zo šoférov čudná, preto sa rozhodli to preveriť. Ani netušili, na aký párik narazili!

Ilustračný obrázok k článku PODARENÝ párik v Bratislave: Šofér sa vyhováral, ale spolujazdkyňa? DROGOVALI sme spolu!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Ako uvádza polícia na Facebooku, pozornosti mužov zákona diaľničného oddelenia Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave upútal vodič, ktorý po Domkárskej ulici jazdil na vozidle bez rozsvietených svetlometov. Z toho dôvodu policajti vodiča zastavili a podrobili kontrole. Vo vozidle sa nachádzala okrem neho nachádzala aj spolujazdkyňa.

To sú ale „bonzáci“

„Počas komunikácie s 34-ročným Imrichom si policajti všimli na jeho správaní nápadné známky požitia omamných a psychotropných látok. Z toho dôvodu ho podrobili dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu. Tá skončila s negatívnym výsledkom. Na otázku policajtov či užil pred jazdou nejaké omamné a psychotropné látky odpovedal, že on nič nepožil ale jeho spolujazdkyňa áno,“ informuje polícia.

„Tá dodala, že spoločne požili pervitín. Následne vodič uviedol, že má pri sebe iba ,,prázdne pumpy“ a v jednej má kĺbovú výživu. Po chvíli však vybral z vrecka zatavené injekčné striekačky spolu s bielym práškom,“ dodali policajti.

Policajti vodiča obmedzili na osobnej slobode, nakoľko u neho vzniklo podozrenie z prechovávania omamných a psychotropných látok. „Taktiež bol prevezený do nemocnice, kde bol podrobený vyšetreniu na zistenie prítomnosti omamných a psychotropných látok. Výsledok vyšetrenia bol pozitívny na metamfetamín, amfetamín a THC,“ poznamenali policajti.

Následne bol 34-ročný Imrich eskortovaný na policajný útvar k vykonaniu ďalších procesných úkonov.

Výber z aktuálnych tém:

34-ROČNÝ IMRICH SA SNAŽIL VYHOVORIŤ NA KAMARÁTKU, TÁ MU ,,POMOHLA“ A POLICAJTOM PREZRADILA, ŽE DROGOVALI SPOLOČNE ☝ ➡...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, May 9, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM