Viktória Botošová Regióny

Príbeh so šťastným koncom? Bezohľadný vodič zrazil psíka, čo sa dialo potom vás ale prekvapí!

Smutných prípadov kedy aj nechtiac zrazilo auto psíka na ceste je neúrekom. Tento je však v niečom iný.

Ilustračný obrázok k článku Príbeh so šťastným koncom? Bezohľadný vodič zrazil psíka, čo sa dialo potom vás ale prekvapí!
Zdroj: Dnes24.sk

Zranenú sučku zachránili mladí ľudia. „Toto psíča bolo nájdené po tom, ako ho niekto zrazil autom,“ uvádzajú pracovníci Útulku Šurany.

Psíka našli 6.januára večer. „Kamarát mi volal večer okolo 20:30, že ju našiel. Ležala na kraji hlavnej cesty,“ povedala Diana Timoranská (24), zo Šurian. Ako pokračovala, kamarát Viliam Barus sučku naložil do auta a ona ju spolu s kamarátkou odniesla do Nových Zámkov na pohotovosť.

Od nálezu sa sučka nachádzala na novozámockej veterinárnej stanici. „Je na veterine v Nových Zámkoch, kde ju budú operovať,“ povedala. Sučka mala zlomenú holeň a musela podstúpiť operáciu.

Sučka bude umiestnená zatiaľ v dočasnej opatere. „Belka má už operáciu za sebou, všetko dopadlo dobre. Zajtra cestuje do dočasky. Držíme jej palce nech sa rýchlo zotaví a nájde si milujúci domov,“ uvádzajú pracovníčky útulku na svojom webe.

Bela, ako ju pomenovali, nemôže byť v chlade, potrebuje teplo a domácu opateru, aby sa dala dokopy. „Je vysoká asi po kolená, má okolo 10 kíl a asi 3 mesiace. Prosíme za ňu, nech vie, že ľudia môžu byť aj dobrí…,“ dodali pracovníci útulku. Ak by ste o túto trojmesačnú sučku prejavili záujem, kontaktujte – 0915 169 777 alebo 0905 294 178.

Foto: Útulok Šurany

Nájdená Bela
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM