Krimi

Šokujúci prípad: V byte košického poslanca zasahovala polícia, ČO sa tam dialo?!

Dramatické okamihy v byte známeho poslanca košického Starého Mesta!

Ilustračný obrázok k článku Šokujúci prípad: V byte košického poslanca zasahovala polícia, ČO sa tam dialo?!
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky , Facebook.com/Michal Djordjevič

V sobotu večer zasahovala na Tatranskej ulici v Košiciach polícia. Ako informoval košický Korzár, na tiesňovú linku mala dostať hlásenie, že v jednom z bytov sa nachádza muž s dieťaťom v ohrození zdravia a života.

"Policajti špecializovaného útvaru po otvorení bytu príbuzným vošli dnu, dieťa odovzdali do bezpečia a muža za pomoci donucovacích prostriedkov spacifikovali,“ uviedla na margo zásahu košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Podľa Korzára spacifikovaným mužom bol košický poslanec Michal Djordjevič. Policajná hovorkyňa potvrdila, že po zásahu bol odovzdaný do starostlivosti zdravotníckym pracovníkom.

Michal Djordjevič, poslanec košického Starého Mesta, sa v minulosti dostal do problémov pre neprimerané správanie pod vplyvom alkoholu na verejnosti. Obťažoval okoloidúcu ženu či vymočil sa na ulici. Napriek tomu odmietol odstúpiť zo svojej funkcie.

Djordjevič je tiež členom predstavenstva Dopravného podniku mesta Košice a podľa medializovaných správ v prvej polovici februára dokonca zverejnil na sociálnej sieti príspevok, ktorým neoficiálne oznámil kandidatúru na košického primátora. Neskôr však príspevok stiahol.

Foto: archívne / ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM