Alexandra Kolínská Krimi

Tragická nehoda neďaleko Košíc: Žena (†53) na motorke vošla do protismeru, kde sa čelne zrazila s autom!

Neďaleko Košíc došlo k ďalšej tragickej nehode. Podľa slov polície Košičanka (†53) na motorke vošla do protismeru, kde sa čelne zrazila s oproti idúcim autom, zraneniam podľahla.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda neďaleko Košíc: Žena (†53) na motorke vošla do protismeru, kde sa čelne zrazila s autom!
Zdroj: TASR

V sobotu krátko pred 12:00 hodinou došlo medzi obcami Nováčany a Rudník v okrese Košice-okolie k tragickej dopravnej nehode. „Košičanka (†53) viedla motocykel značky Honda smerom na obec Rudník,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Pri klesaní tiahlej pravotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin prešla do protismeru, kde sa čelne zrazila s protiidúcim motorovým vozidlom zn. Seat Leon, ktoré viedol 25-ročný vodič z okresu Košice-okolie. Motocyklistka pri náraze utrpela ťažké zranenia ktorým po prevoze do nemocnice podľahla,“ povedal.

„K zraneniu vodiča nedošlo. Požitie alkoholu u vodiča nebolo zistené, u nebohej motocyklistky bude známe výsledky až po vykonání zdravotno-bezpečnostnej pitvy. Na motocykli vznikla škoda vo výške 4 000 eur a na vozidle škoda vo výške 5 000 eur,“ dodal Szabó. Počas dokumentovania nehody bola cesta uzatvorená v oboch smeroch, doprava bola odklonená na obchádzkovú trasu. Bližšie okolností nehody sú predmetom vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM