Šport Správy

Úrad vlády zrušil dotačnú výzvu: Zameraná bola na podporu športu detí a mládeže

Úrad vlády Slovenskej republiky ešte v marci zverejnil výzvu na dotácie, ktoré mali smerovať na výstavbu a údržbu multifunkčných ihrísk a športové vybavenie. Žiadosti o poskytnutie dotácie napokon nebudú schválené.

Ilustračný obrázok k článku Úrad vlády zrušil dotačnú výzvu: Zameraná bola na podporu športu detí a mládeže
Zdroj: TASR

Úrad vlády SR zrušil dotačnú výzvu v programe Podpora rozvoja športu na rok 2017. Dôvodom je nedostatočné krytie na podporu projektov, ktoré splnili hodnotiace kritériá.

Oznámenie o zrušení výzvy je na stránke Úradu vlády SR. Informáciu priniesla vo svojom spravodajstve aj TV Markíza, na svojich weboch o tom už informujú i samosprávy.

Dotačná výzva bola zameraná na podporu projektov zameraných predovšetkým na deti a mládež a súvisiacich s výstavbou, údržbou a využitím multifunkčných ihrísk s umelou trávou a mantinelmi, výstavbou detských ihrísk, výmenou umelého trávnika na multifunkčnom ihrisku a nákupom športovej výbavy. Pri vyhlásení výzvy (31.3.2017) deklarovali alokáciu 4 000 000 eur.

„Žiadosti o poskytnutie dotácie v programe Podpora rozvoja športu na rok 2017 prijaté na základne Výzvy nebudú podporené,“ informuje Úrad vlády SR v najnovšom ozname.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM