Regióny Rôzne

Valentín v humenskej pôrodnici? Na mamičky čakalo prekvapenie! FOTO

Deň, ktorý nebol ako tie ostatné. Mamičky na novorodeneckom oddelení v humenskej nemocnici totiž čakalo prekvapenie. Takto to tam vyzeralo na Valentína...

Ilustračný obrázok k článku Valentín v humenskej pôrodnici? Na mamičky čakalo prekvapenie! FOTO
8
Galéria
Zdroj: Svet zdravia

Personál novorodeneckého oddelenia v humenskej nemocnici pripravil pre mamičky valentínske prekvapenie. Čakali ich balóniky, červená výzdoba a linecké koláčiky v tvare srdiečok priamo od primára. Informovala o tom Jana Fedáková zo spoločnosti Svet zdravia, ktorá nemocnicu v Humennom prevádzkuje.

„Chceli sme priniesť do našej pôrodnice trochu valentínskej atmosféry. Každý člen nášho zdravotníckeho tímu sa snažil prispieť k tomu, aby sme urobili tento deň pre mamičky trochu neobyčajným. A myslíme si, že sa nám to aj podarilo,“ uviedol primár gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia humenskej nemocnice Ladislav Hamadej.

Jednou z asi desiatich mamičiek, ktorá sa v humenskej pôrodnici tešia zo svojho novorodenca, je aj 33-ročná Vladimíra Leškováčová z Humenného. „Personál pre nás pripravil milé valentínske prekvapenie. Sladká pozornosť od pána primára nás prekvapila. Vidieť, že sa naozaj snažia urobiť pre spokojnosť pacientiek maximum,“ podotkla.

Zahanbiť sa nedali ani partneri a manželia, ktorí v stredu prichádzali s kyticami a na oddelení sa dokonca objavil aj plyšový medveď.

V OBRAZOCH: Takto to vyzeralo na Valentína v humenskej pôrodnici!
8
Galéria
Zdroj: Svet zdravia
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM