JAB Regióny Zo Slovenska

Vianočný stromček v Spišskej Novej Vsi už nestojí: Čo sa s ním stalo?!

Vianočná výzdoba už zdobí aj Spišskú Novú Ves a jej súčasťou bol i vianočný stromček, ktorý stál pri veľkej križovatke. Ten však tam už nie je. Čo sa s ním stalo?

Ilustračný obrázok k článku Vianočný stromček v Spišskej Novej Vsi už nestojí: Čo sa s ním stalo?!
4
Galéria

S príchodom najkrajších sviatkov roka sa zdobia aj verejné priestranstvá, ktoré potom dodávajú mestám sviatočnú atmosféru. Súčasťou vianočnej výzdoby býva aj vianočný stromček. V Spišskej Novej Vsi je ich hneď niekoľko, no ten hlavný stával niekoľko rokov pri veľkej križovatke. Aj keď už pár dní bol na svojom mieste, dnes tam už nestojí. Prečo je to tak, sme sa opýtali priamo primátora Spišskej Jána Volného.

„Stromček bol bohužiaľ poruchový, preto sme sa ho rozhodli dať preč. Momentálne však hľadáme za neho adekvátnu náhradu,“ povedal pre náš spravodajský portál primátor.

Ako však hlava mesta doplnila, mesto má niekoľko vianočných stromčekov. „Okolo Radnice sa momentálne nachádza dvadsať vianočných stromčekov, ktoré s láskou zdobili naše deti z materských a základných škôl a preto sú najkrajšie a vzácnejšie, ako každý iný stromček,“ uviedol spišskonoveveský primátor.

Obyvatelia Spišskej Novej Vsi sa však podľa jeho slov môžu tento rok tešiť ešte aj na čerstvú vianočnú novinku väčších rozmerov, ktorú naše mesto osadí tesne pred Vianocami v jeho samotnom centre.

Všimli ste si? V Spišskej už vianočný stromček z križovatky nenájdete
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM