Lucia Lauková Kultúra

VIDEO: Najväčšie hity Karola Duchoňa v podaní nitrianskeho hudobníka Mareka!

Marek Kutnár z Nitry spolu s jeho speváckym kolegom vzdali hold Karolovi Duchoňovi. Spoločne nahrali jeho známe hity.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Najväčšie hity Karola Duchoňa v podaní nitrianskeho hudobníka Mareka!
Zdroj: YouTube.com

Nitrianskeho hudobníka Mareka Kutnára môže fanúšik domácej hudobnej scény poznať zo zoskupení Sematam a Close Harmony Friends. Okrem toho pôsobí aj v skupine 2muzicisti s banskobystrickým spevákom Igorom Šimegom. V tomto zložení sa rozhodli vzdať poctu legende slovenskej pop music Karolovi Duchoňovi v podobe mixu z jeho najväčších hitov – V dolinách, Smútok krásnych dievčat, Čardáš dvoch sŕdc a ďalších . „K mixu sme natočili tiež video – to uzrelo svetlo sveta tento týždeň,“ informoval nás nitriansky hudobník Marek Kutnár.

„Teší ma, že dobrá hudba akejkoľvek generácie – pokiaľ má srdce, dušu a energiu, osloví vždy všetky vekové skupiny. Súčasný trend ‚vintage style‘ aj v rámci hudbných retro návratov skvelých hitoviek, ma preto napĺňa radosťou a uspokojením, že to naozaj dobré, dokáže spájať a dávať radosť aj dnes,“ hovorí Igor Šimeg. Jeho hlasom začína Duchoňov mix, ktorý pozostáva zo 6 známych skladieb: V dolinách, Šiel, šiel, S úsmevom, Cítim, Smútok krásnych dievčat a Čardáš dvoch sŕdc.

„Videom chceme vzdať poctu legende slovenskej pop music Karolovi Duchoňovi a pripomenúť jeho dielo súčasnej mládeži. Tak, ako je možné vidieť v našej kolaborácii, je možné aby sa dve generácie navzájom dopĺňali a učili sa jedna od druhej,“ hovorí Marek Kutnár.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM