Jakub Forgács Rôzne

VIDEO: Zvolenský raper Marks predstavil NOVINKU. Klip Titanik s jasným posolstvom

Marko Parničan pokračuje v rozbehnutom projekte. Príbeh zložený z niekoľkých videoklipov doplnil ďalším. O čom spieva v Titaniku?

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Zvolenský raper Marks predstavil NOVINKU. Klip Titanik s jasným posolstvom
10
Galéria

Zvolenský raper Marko „Marks“ Parničan predstavil svetu svoj najnovší počin. Je ním klip k piesni Titanik. „Náš svet je istým spôsobom niečo ako Titanik. Je to loď, na ktorej sme všetci spoločne. Potápa sa a ak sa jedného dňa naozaj potopí, pôjdeme na dno tak isto všetci spolu. Podtémou tejto skladby je súdržnosť a presne o nej hovorí. Aby ľudia držali spolu,“ povedal pre spravodajský portál Zvolen 24 mladý raper.

Zdroj: YouTube.com

„V nadviazaní na predošlý klip Heartbeat dáva videoklip väčší význam. Nadväzuje naň (rovnako ako všetky klipy na seba postupne nadväzujú),“ pokračoval Marks so slovami, že momentálne plánuje celý projekt dokončiť. „Zostávajú už len dva klipy, ktoré dokončia tento malý film,“ spomenul.

V blízkej dobe vyjde na svetlo sveta limitovaná CD-DVD edícia, ktorá bude vrátane CD Kontrast obsahovať aj DVD s kompletným filmom a letáčik so všetkými informáciami či zaujímavosťami o tomto projekte, ktorý je podľa všetkého prvý svojho druhu. Jedná sa totiž o 16 na seba nadväzujúcich videoklipov, ktoré vytvárajú jeden veľký celok, film.

„Album Kontrast pred pár mesiacmi vyšiel aj na CD. Na zrealizovanie tohto projektu som si musel brať nemalú pôžičku. Aj napriek tomu si však toto CD ľudia môžu objednať za ľubovoľnú sumu podľa vlastného uváženia, pričom celý výťažok putuje na charitatívne účely, presnejšie rodičom chorých detí,“ dodal raper.

Pozrite si videoklipy Titanik a Heartbeat v priloženej videogalérii!

V OBRAZOCH: Klip Titanik od mladého zvolenského rapera Marksa
10
Galéria
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM