Rastislav Búgel Zo zahraničia

Zaľúbencov už majú po krk! Plaváreň ZAKÁZALA bozkávanie v bazéne

Plaváreň prišla s kontroverzným krokom. Po množiacich sa sťažnostiach zakázala bozkávanie a ďalšie nežnosti v bazénoch.

Ilustračný obrázok k článku Zaľúbencov už majú po krk! Plaváreň ZAKÁZALA bozkávanie v bazéne
Zdroj: Pexels.com

Plaváreň v nemeckom Kolíne nad Rýnom prijala kontroverzné rozhodnutie. Ako s odvolaním sa na nemecký Bild informoval server novinky.cz, vedenie zariadenia sa rozhodlo skoncovať s bozkávaním a inými prejavmi prílišných nežností návštevníkov.

Vadilo to návštevníkom

Plaváreň tým reagovala na množiace sa sťažnosti verejnosti, že niektoré páry sa v bazénoch a v saune chovajú až príliš láskyplne, čím návštevníkov privádzajú do rozpakov.

„Večer sem občas prichádzali páry, ktoré si verejne vymieňali nežnosti. Spravidla išlo o ľudí z mladej a strednej generácie. Iným návštevníkom to ale vadilo,“ prezradila pracovníčka plavárne Constance Diessnerová, podľa ktorej prichádzali sťažnosti od návštevníkov všetkých vekových kategórií.

Môžu im zakázať vstup

Keďže sa „nežnosti“ odohrávali vo večerných hodinách na okrajoch bazénov, v saunách alebo vo vírivkách čoraz častejšie, v priestoroch plavárne boli osadené nápisy s varovaním, že akékoľvek prejavy náklonnosti sú zakázané.

„Milí návštevníci, vyvarujte sa prosím nežností akéhokoľvek druhu. Možno si to neuvedomujete, ale obťažujete a kompromitujete s tým ostatných hostí, keď si verejne vymieňate intimity,“ píše sa na tabuľke v nemeckom a aj v anglickom jazyku.

A čo ak sa predsa nájdu návštevníci, ktorí zákaz porušia? Podľa Diessnerovej budú zamestnanci postupovať podľa „vnútorných predpisov“, čo môže znamenať aj vyhostenie či zákaz budúcich návštev.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Facebook.com/Noocharin Ostiwech
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM