Martin Károly Krimi

Žiarčan Rado (40) so striekačkou plnou pervitínu: S kukláčmi zrejme nepočítal! FOTO

Rado (40) zo Žiaru to mal s pervitínom, podľa policajnej správy, rozrobené už dlhšie. Raz už bol dokonca za to odsúdený. Z Handlovej viezol nový tovar, podľa hovorkyne nielen pre seba...

Ilustračný obrázok k článku Žiarčan Rado (40) so striekačkou plnou pervitínu: S kukláčmi zrejme nepočítal! FOTO
Foto: Slávka Kellová

Policajti, podľa krajskej hovorkyne, obvinili z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi Radoslava (40) zo Žiaru nad Hronom. Prvé informácie sme priniesli už v stredu. Policajné jednotky na žiarskom obchvate: V aute niečo našli, podozrenie pre drogy!

,,Obvinený v utorok (22.9.) v presne nezistenom čase v Handlovej zakúpil a do Žiaru nad Hronom vo vozidle prevážal v príručnej taške injekčnú striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky a papierovú skladačku s obsahom bielej kryštalickej látky, ktoré mal pre osobnú spotrebu, ale aj za účelom predaja ďalším užívateľom v Žiari nad Hronom," hovorí Mária Faltániová, hovorkyňa krajského riaditeľstva policajného zboru v Banskej Bystrici.

Zaistená látka bola podľa nej zaslaná na expertízne skúmanie a expertíza potvrdila, že ide o pervitín.

,,Zaistené množstvo predstavuje 13 až 53 obvykle jednorazových dávok. Obvinený tieto látky zabezpečil, prechovával a predával aj napriek tomu, že rozsudkom okresného súdu bol už v máji 2014 za identický čin odsúdený," dodáva ďalej hovorkyňa.

Po vykonaní procesných úkonov ho vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. ,,Za tento zločin môže byť potrestaný odňatím slobody na 10 až 15 rokov," dodáva na záver Faltániová.

Foto: ilustračné

Policajné FOTO: Aha, čo všetko našli Radovi zo Žiaru!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM