Ľubomíra Karmanová Rôzne

Známa organizátorka svadieb z Lučenca to prezradila: Pozrite, aké požiadavky majú lučenecké nevesty

Aj toto jesenné obdobie býva čas, kedy sa mnohé páry rozhodnú spečatiť vzájomnú lásku sobášom. Majiteľka svadobnej agentúry z Lučenca nám prezradila, čo je tento rok trendy a aj to, aké požiadavky majú lučenecké nevesty.

Ilustračný obrázok k článku Známa organizátorka svadieb z Lučenca to prezradila: Pozrite, aké požiadavky majú lučenecké nevesty
Zdroj: Dnes24.sk

Janka Socháňová z Lučenca je všestranná žienka a svoj talent pre všetko sa rozhodla zúročiť v pomoci nevestám, ktoré sa pripravujú na svoj najdôležitejší deň v živote. Pripraviť svadbu nie je jednoduché a tak pomoc odborníka vždy padne vhod. Ak svoj deň necháte na túto dámu plnú pozitívnej energie, tak vás učeše, nalíči, vyzdobí vám sálu, ozdobí autá, pripraví kvety, naaranžuje svadobnú kyticu, poradí, ako to všetko prežiť bez ujmy na zdraví, ale aj v tom, čo je „in“ a čo vám na svadbe nesmie chýbať.

„Každá nevesta je iná, osobitá, ku každej pristupujem opatrne, individuálne, najskôr dobre počúvam a potom sa snažím nevestu pochopiť a vycítiť, čo ju vystihuje. Od toho sa potom odvíja aj naša ďalšia spolupráca,“ vysvetľuje skúsená organizátorka.

Nové trendy

Napriek tomu, že každý má iný vkus, iné predstavy, doba vždy zo sebou prináša aj trendy, ktoré neminú ani nevesty. Tradičný rezeň, šalát a kapustnicu už dávno vystriedali recepcie s bohatými švédskymi stolmi, táto požiadavka sa už stala takmer klasikou. Pri výbere svadobného menu, však starosti nevesty nekončia. „Najviac nevesty kladú dôraz na kvetinovú výzdobu,“ prezrádza zo zákulisia svadobných príprav skúsená organizátorka.

„Dôležitá pre nevesty je aj kombinácia farieb. Musí ladiť výzdoba svadobnej tabule, servítky, výzdoba sály. Lučenecké nevesty si potrpia aj na tie najmenšie detaily,“ dodáva Janka.

Požiadavky, ktoré kedysi boli zvláštne, sú dnes samozrejmosťou. „Kedysi sa napríklad vôbec nepoužívali darčeky pre hostí, či menovky. Dnes je to úplne bežné,“ vysvetľuje.

TOP vychytávky

Každé obdobie prináša so sebou trend, ktorý nesmie chýbať na žiadnej, ani tej najtradičnejšej svadbe. „V súčasnosti sú najväčšou vychytávkou lupene, no a nevesty si veľmi zakladajú na svadobnej kytici,“ hovorí Janka.

„Top farbami sú teraz prakticky klasika – zlatá, no veľmi obľúbená je aj fialová. Nevesty preferujú romantický výzor, jemné líčenie a vlasy natočené, pustené do boku,“ menuje odborníčka súčasné trendy.

Pri prípravách množstva svadieb sa musí popasovať aj s tými najnáročnejšími želaniami neviest. „Spokojnosť a šťastie mladomanželov je pre mňa to najdôležitejšie. Mojou povinnosťou je urobiť pre nich maximum,“ hovorí s úsmevom. Napokon, dôkazom je aj množstvo spokojných neviest, dokonca aj tých s najčudnejšími požiadavkami. „Najviac ma pobavilo, keď nevesta pri výzdobe poukladala na svadobný stôl fotky ženícha na rozlúčke, oblečeného v ženských šatách a nalíčeného,“ spomína so smiechom na nevestu so zmyslom pre humor.

Foto: archív J. S.

Svadobné trendy, fialová je "in"
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM