Krimi

Zrážka troch áut neďaleko Prešova: Emília († 66) podľahla zraneniam na mieste!

Vážna dopravná nehoda sa odohrala v Prešovskom okrese. Záchranári informovali o stave zranených.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka troch áut neďaleko Prešova: Emília († 66) podľahla zraneniam na mieste!
Zdroj: TASR

K smrteľnej dopravnej nehode došlo v nedeľu pred 15:00 pri obci Lada v Prešovskom okrese. Zrazili sa tam tri osobné motorové vozidlá. Traja muži utrpeli zranenia, jedna žena prišla o život.

Ako informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, dychová skúška u dvoch vodičov, 46-ročného Stanislava z Vranova nad Topľou a 27-ročného Tomáša z obce Mestisko vo Svidníckom okrese, bola negatívna. Prvý z nich utrpel podľa polície ťažké zranenia, mladík predbežne ľahké poranenia. Ďalšiemu vodičovi, 65-ročnému Júliusovi z obce Raslavice, bola na zistenie prítomnosti alkoholu odobratá krv, nakoľko sa pre vážne zranenia nemohol podrobiť dychovej skúške. Jeho spolujazdkyňa, 66-ročná Emília, na mieste zraneniam podľahla.

Prípadom sa zaoberá kriminálna polícia, ktorá začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a ublíženia na zdraví. „Okolnosti, miera zavinenia, ako aj príčina dopravnej nehody, sú v štádiu vyšetrovania,“ doplnila hovorkyňa.

Ako informoval Andrej Hirjak z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (ZZS), jedného muža v kritickom stave a druhého s poranením hlavy transportovali záchranári do prešovskej nemocnice. „Ďalší muž bol ošetrený na mieste zásahu. Utrpel poranenie hornej končatiny,“ priblížil. Lekár ZZS u ženy konštatoval úmrtie. „Utrpela poranenia nezlučiteľné so životom,“ uzavrel. Na mieste zasahovali aj hasiči.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM