Peter Klimant Krimi

Zvolenskí policajti majú za sebou kuriózny zásah: Čo to robili so štartovacími káblami? FOTO

Z času na čas sa stane, že muži zákona riešia v našom meste i zásahy, ktoré sa odlišujú od typicky bežných prípadov. K čomusi podobnému došlo vo Zvolene aj tentoraz. V akcii boli mestskí policajti, ale aj štartovacie káble.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenskí policajti majú za sebou kuriózny zásah: Čo to robili so štartovacími káblami? FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

V utorok sa zvolenskí mestskí policajti zaoberali naozaj kurióznym prípadom. Podľa vyjadrenia náčelníka Juraja Chabadu v doobedňajších hodinách motorizovaná hliadka strážcov poriadku počas vykonávania kontrolnej činnosti spozorovala v úseku zákazu zastavenia odstavené auto. Miesto udelenia pokuty sa však udialo čosi iné.

„Hliadka pristúpila k vozidlu, kde zistila skutočnosť, že nešlo o úmyselné porušenie zákazu ale na vozidle sa vyskytla porucha, z dôvodu ktorej vodič nevedel vozidlo naštartovať. Policajná hliadka okamžite vodičovi ponúkla pomoc a prostredníctvom štartovacích káblov zo služobného vozidla sa podarilo auto naštartovať,“ uviedol Chabada, podľa ktorého vodič nezabudol policajtom prejaviť vďaku za ich ústretovosť.

Foto: MsP Zvolen

Zvolenskí mestskí policajti prejavili ústretovosť: Vodičovi pomohli v núdzi
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM