Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

Drsná bitka v podniku: Dvaja Žiarčania (23,30) zranení, čo na to polícia? FOTO

Konflikt, pri ktorom padali päste i kopance si podľa polície vyžiadal dvoch zranených. Čítajte, čo sa v žiarskom pohostinstve podľa mužov zákona vlastne stalo.

Ilustračný obrázok k článku Drsná bitka v podniku: Dvaja Žiarčania (23,30) zranení, čo na to polícia? FOTO
Zdroj: Tech. kamera piváreň Žiarčanka

Ako potvrdila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, polícia v Žiari nad Hronom začala trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví a prečin výtržníctvo kvôli incidentu, ktorý sa stal v utorok (15.3.) v pohostinstve na Hviezdoslavovej ulici v Žiari nad Hronom.

Ako vysvetlila hovorkyňa, páchateľ v pohostinstve približne o deviatej večer fyzicky napadol dvoch mužov zo Žiaru nad Hronom vo veku 23 a 30 rokov.

,,Mladšieho dvakrát päsťou udrel do tváre a následne aj do iných častí tela, tomuto prišiel na pomoc starší z poškodených, toho taktiež páchateľ fyzicky napadol, kopal do ho do hlavy a bil ho po tele," opisuje bitku Faltániová.

Obaja Žiarčania zostali podľa polície po útoku zranení. ,,Mladší utrpel podľa predbežnej lekárskej správy zranenia s dobou liečenia sedem a viac dní, starší utrpel zranenia, z ktorých sa bude liečiť minimálne 20 dní," priblížila hovorkyňa. Ako pokračovala, polícia zadržala celkom tri osoby, tie boli na súhlas prokurátora prepustené.

Spis bol podľa slov hovorkyne postúpený na odbor kriminálnej polície na Okresnom riaditeľstve PZ v Žiari nad Hronom. ,,Vo veci začal konať vyšetrovateľ pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu v spolupáchateľstve a prečin výtržníctva. Skutku sa dopustili traja páchatelia, ktorí už boli v minulosti viackrát súdne trestaní, prevažne za majetkovú trestnú činnosť. V prípade prebiehajú ďalšie procesné úkony a v krátkom čase bude páchateľom vznesené obvinenie za uvedené trestné činy," uzavrela Faltániová

ZÁBERY Z KAMERY: Brutálna bitka v žiarskej pivárni
4
Galéria
Zdroj: Tech. kamera piváreň Žiarčanka
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM