Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Nie som zlý človek - hovorí beštiálny kanibal

V prípade zavraždenej a rozštvrtenej slovenskej prostitútky už je známe meno jej vraha. Rakúšan Alfred U. ju zaškrtil vo Viedni a previezol jej rozporcované telo do Neziderského jazera.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Nie som zlý človek - hovorí beštiálny kanibal
Zdroj: TASR

Nechutná vražda sa stala pred niekoľkými týždňami a riadne znepokojila obyvateľov v okolí pokojného Neziderského jazera v Rakúsku, kam sa chodí rekreovať aj veľa Slovákov. Po tom, ako náhodný okoloidúci objavil na jeho dne ženské torzo, však mnohým návštevníkom prešla chuť na kúpanie. Polícia postupne našla aj hlavu obete a oznámila, že obeťou bola Slovenka. Čoskoro po zverejnení beštiálneho prípadu dostali uniformovaní muži aj tip na vraha a ten sa po zadržaní ku skutku priznal. O téme píše aj britský portál DailyMail.

Nechcel ju zabiť…

Alfred U. si už v minulosti odsedel viac ako tridsať rokov za mrežami. Znásilnil ženu a neskôr zavraždil svoju priateľku. Súd ho oficiálne uznal za mentálne narušeného sadistu. Po tom, ako ho v roku 2016 pustili z väzenia, bolo zrejme len otázkou času, kým si nájde ďalšiu obeť.

Slovenskú prostitútku, ktorej meno rakúska polícia nezverejnila, Alfred stretol na železničnej stanici. Ako to už v takýchto prípadoch býva, nepoznal ani jej meno, vzal ju k sebe domov a chcel sex. “Keď sme sa vrátili ku mne neskoro večer, ľahla si na môj gauč. Požiadal som ju, aby bola ku mne láskavá, aby ma hladkala a bozkávala. Od­mietla. Chytil som ju medzi nohami, náhle začala kričať. Nemohol som zniesť tie výkriky, tak som ju uškrtil, aby stíchla. Až sa prestala hýbať,” cituje Alfredovu výpoveď DailyMail.

Rakúsky sadista policajtom povedal, že ju nechcel zabiť a bola to vlastne len náhoda.*** “Nie som zlý človek. Vždy som chcel milovať ženu, ale nikdy to nedopadlo dobre,”*** dojemne vyhlásil viacnásobný vrah.

Kanibalské chúťky

Britský portál ďalej popisuje, ako Alfred zaškrtenú Slovenku rozporcioval vo vani a kusy jej tela postupne odviezol v aute do svojej chatky pri Neziderskom jazere. Torzo, hlavu a končatiny vhodil do vody a vnútornosti si uložil doma do mrazničky. Neskôr sa policajtom priznal, že je kanibal a chcel si zo svojej obete pripraviť nejakú pochúťku.

Portál popisuje, ako sa Alfred najprv snažil vyšetrovateľov zmiasť, ale bolo to márne. Akonáhle policajti našli DNA zavraždenej obete, mali v rukách priamy dôkaz a akékoľvek zapieranie už bolo zbytočné. Napokon, samotný Rakúšan sa priznal, že je s doživotným trestom za mrežami zmierený.

“Vo väzení som bol šťastnejší ako vonku,” vyhlásil zadržaný kanibal, ktorý je momentálne vo väzbe. Je však nepochopiteľné, ako sa vôbec mohol dostať na slobodu. Podľa rakúskych médií ho pred dvoma rokmi dvaja rakúski psychiatri vyhlásili za neškodného. Jeho ďalšie činy potvrdzujú, že ťažkí devianti sú len zriedka schopní zaradiť sa späť do života.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM