Kultúra

Adele opäť v štúdiu: Pochmúrne balady vystriedala dynamickejšia nahrávka o jej rozvode

Adele bola počas celej svojej kariéry známa svojimi smutnými baladami o zlomenom srdci. V jej novej nahrávke sa ale bude pre zmenu pozerať na tú svetlejšiu stránku.

Ilustračný obrázok k článku Adele opäť v štúdiu: Pochmúrne balady vystriedala dynamickejšia nahrávka o jej rozvode
9
Galéria
Zdroj: TASR

Ako informuje theSun, Nová pieseň má byť údajne o jej pocitoch ohľadom manželstva so  Simonom Koneckim, s ktorým sa momentálne rozvádza.

Adele zároveň tvrdo pracuje na jej štvrtom sólovom albume a práve spomínaná nahrávka bola menšou ochutnávkou, ktorú poskytla vedeniu vydavateľstva.

Anonymný zdroj pohybujúci sa v hudobnom priemysle sa pre theSun vyjadril: „Pieseň je prekvapivo pozitívna, a to napriek tomu, že pojednáva o jej rozchode so Simonom. Adele je optimistická a spomína na všetko pekné, čo spolu zažili. Zároveň si však uvedomuje, že sa musí posunúť ďalej.“

Talentovaná Britka sa stiahla do úzadia po svojom veľkom turné v roku 2017. Počas koncertnej šnúry precestovala USA, Európu a aj Austráliu.

S prípravou nového albumu jej budú pomáhať známe tváre. Nájdeme medzi nimi hudobného producenta Marka Ronsona, či frontmana kapely OneRepublic Ryana Teddera, s ktorými spolupracovala už aj v minulosti.

Adele oficiálne podala žiadosť o rozvod minulý týždeň, päť mesiacov potom ako verejne oznámila, že so Simonom žijú oddelene.

Foto: ilustračné

Speváčka Adele
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM