Tlačové správy

Ako si vybrať pánsku zimnú bundu na nadchádzajúcu sezónu? Čo sa teraz nosí?

Hrejivá, pohodlná a módna – pýtate sa, či nájdete pánsku zimnú bundu, ktorá spĺňa tieto tri podmienky súčasne? Aké štýly a farby budú tento rok kraľovať v uliciach miest a na lyžiarskych svahoch počas zimných výletov? Pozrite sa, aké bundy sme vybrali na zimu 2022 a nájdite tie pravé pre Vás!

Ilustračný obrázok k článku Ako si vybrať pánsku zimnú bundu na nadchádzajúcu sezónu? Čo sa teraz nosí?
Zdroj: Unsplash.com

Pánske zimné bundy – čo bude módne v roku 2022?

V móde sa veľa mení, no sú trendy, ktoré s nami zostávajú na každú sezónu. Aké zimné bundy pre mužov budú módne v roku 2022? Určite bude z čoho vyberať! Každý si môže nájsť dokonalý model, ktorý sadne jeho štýlu – od športových trendov, cez modely, ktoré sa hodia k každodennému stylingu, až po návrhy pre fanúšikov klasiky. Jedno je isté – zima 2022 bude pestrá a rôznorodá. Prezrite si širokú ponuku pánskych búnd na Ozonee.sk, kde sa móda stretáva so skvelými cenami, a vytvorte si módny outfit, ktorý nikto neprejde ľahostajným!

Pánske zimné bundy – prezrite si ponuku a vyberte si pre seba ideálny model!

Pohodlná a teplá pánska bunda je základom zimného šatníka a častokrát aj investíciou na roky. Preto, ak ste fanúšikom nielen funkčnosti, ale aj módy a štýlu, oplatí sa nájsť si čas a skontrolovať, aké trendy budú platiť v najbližších sezónach a aké vzory a farby zvoliť, aby bunda spĺňala všetky Vaše podmienky.

Módny strih pánskych búnd, ktorý sa v roku 2022 oplatí vybrať, je okrem iného aj nadčasová klasika – pánska páperová bunda. Nielenže poskytuje skvelú ochranu pred nízkymi teplotami, ale je aj extrémne ľahká a nijako neobmedzuje v pohybe. Môžete ju nosiť každý deň do práce, ale aj na výlety do hôr. Páperová bunda môže úspešne nahradiť pánske lyžiarske bundy.

Ak preferujete menej športovú verziu zimnej bundy, možno Vás zaujmú dlhšie parky – ich nepochybnou výhodou je kapucňa, dĺžka do polovice stehien a možnosť výberu modelu s podšívkou, takže si bundu môžete prispôsobiť na vyššie alebo nižšie teploty. Ak hľadáte bundu v ešte ležérnejšom štýle, ktorá v posledných sezónach dominuje zime – zvoľte oversize rifľovú bundu s kožušinou na golieri. Vyberte si klasickú modrú s bielym golierom alebo elegantnejšiu – celočiernu verziu.

Elegantné pánske zimné bundy – akú farbu zvoliť a s čím ich nosiť?

  Ak hľadáte elegantnejšiu pánsku zimnú bundu, ladiacu napríklad s oblekom, ideálnym riešením je zvoliť tvídový kabát do polovice stehien. Skutočnou klasikou a zároveň módnym riešením sú tieto kabáty s dvojradovými gombíkmi a vysokým golierom, ktoré nielen dobre vyzerajú, ale aj chránia pred chladom a vetrom. Vyberte si krátky kabát v klasickej farbe, ktorý bude vyzerať dobre s mnohými štýlmi. Vyberte si čierny, tmavosivý alebo béžový.

V podobných farbách sa oplatí mať v šatníku aj dlhší kabát – či už vlnený alebo mierne tenší – roky módny plášť s opaskom v páse. Všetky spomínané plášte a kabáty sa budú hodiť k spoločenskému oblečeniu, ale aj k smart casual štýlu – svetre a košele alebo aj tenké bavlnené dlhé rukávy, jednoduché džínsy a Chelsea čižmy. Takéto kombinácie budú vyzerať dobre na dennej báze aj na slávnostné príležitosti.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: ozonee.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM