Katarína Reiterová Regióny

Na R1 došlo k dvom haváriám. Dve rozbité autá! Šoférovali ženy (43) a (24)...

AKTUALIZOVANÉ: Počasie sa podpísalo pod ďalšie dopravné nehody. Jedna sa stala medzi Lehôtkou pod Brehmi a Šašovom, druhá medzi Žarnovicou a Novou Baňou. Obe spôsobili ženy.

Ilustračný obrázok k článku Na R1 došlo k dvom haváriám. Dve rozbité autá! Šoférovali ženy (43) a (24)...

Včera sme vás informovali o dvoch nehodách, ktoré sa stali na R1 v našom regióne.

K prvej nehode došlo ráno, krátko pred deviatou hodinou pri Šašovskom Podhradí, kde 43-ročná vodička z Bratislavy neprispôsobila jazdu povrchu vozovky a poveternostným podmienkam, dostala šmyk a skončila vo zvodidlách. Škoda na aute Peugeuot 206, ktoré viedla sa vyšplhala na 4 000 eur. Národnej diaľničnej spoločnosti vznikla škoda na zvodidlách 300 eur.

„Alkohol u vodičky zistený nebol, nehoda bola doriešená blokovou pokutou,“ povedala nám krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Druhá nehoda sa stala presne na poludnie na R1 v katastri obce Voznica. Aj tu oplieskala o zvodidlá auto 24-ročná vodička z Levíc. Opäť neprispôsobila jazdu poveternostným podmienkam a dostala šmyk. Škoda na aute Xsara Picasso, ktoré viedla sa vyšplhala na 3 500 eur. Národnej diaľničnej spoločnosti vznikla škoda na vozidlách, a to 1 500 eur.

„Ani v tomto prípade nebol u vodičky zistený alkohol, ani neutrpela žiadne zranenia,“ potvrdila nám hovorkyňa.

Aj táto nehoda bola vyriešená na mieste blokovou pokutou.

Informácie o ďalších nehodách nájdete TU: HORÚCA SPRÁVA: Medzi Žiarom a Kremnicou havarovalo policajné auto

Kompletná policajná štatistika nehôd v kraji do 12-tej hodiny: Sneží a jednu nehodu strieda druhá: Pozrite si prehľad nešťastí na cestách

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM