Radka Novotná Regióny Regióny

Bardejovčanka (71) sa bála vlastnej dcéry: Pomoc hľadala na polícií

Dcéru, ktorá sa matke vyhrážala smrťou usvedčil podľa policajnej správy list. Teraz jej hrozí trojročný trest odňatia slobody.

Ilustračný obrázok k článku Bardejovčanka (71) sa bála vlastnej dcéry: Pomoc hľadala na polícií
Zdroj: Dnes24.sk

71 ročná žena z Bardejova sa podľa krajskej policajnej hovorkyne osobne dostavila na Obvodné oddelenie Policajného zboru v Bardejove, aby oznámila, že jej dcéra sa jej vyhráža smrťou.

Polícia začala toto oznámenie okamžite preverovať a vecou sa zaoberať. „Vyšetrovaním bolo zistené, že 46 ročná dcéra sa v utorok 23.07.2019 v jednom z bardejovských bytov vyhrážala svojej mame. Potom, čo odišla z bytu, nechala mame list, v ktorom jej zakazuje, či naopak prikazuje, robiť niektoré veci, a to pod vyhrážkou smrti matky,“ informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ Prešov.

Ako ďalej doplnila, poverený príslušník v prípade začal trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečné vyhrážanie a vzniesol obvinenie. Obvinená bola zadržaná a umiestnená do cely policajného zaistenia.

„46 – ročnej dcére teraz hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky,“ uzavrela Ligdayová.

Nech je situácia v rodine či medziľudských vzťahoch akokoľvek zlá, je veľa iných možností ako to riešiť. Nie je potrebné sa uchyľovať práve k tejto protizákonnej možnosti, ktorá nepomôže ani jednej strane a rozhodne problém nevyrieši.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM