Webnoviny - Svet

Bobic potvrdil záujem Stuttgartu o Weissa ml.

WEBNOVINY.SK

Vladimír Weiss ml. Foto: SITA/Michal Burza STUTTGART 10. augusta (WEBNOVINY) – Nemecký futbalový gigant VfB Stuttgart potvrdil záujem o angažovanie slovenského reprezentačného krídelníka Vladimíra Weissa ml. Dvadsaťročný syn trénera národného výberu SR Weissa st. je kmeňovým hráčom anglického prvoligového Manchestru City, v nabitej konkurencii by však v blížiacej sa sezóne 2010/2011 pravdepodobne nedostával príliš veľa príležitostí, a preto je v jeho prípade najlepšou voľbou zmena dresu.

O interese šiesteho tímu z uplynulej sezóny I. nemeckej bundesligy Stuttgartu sa v súvislosti s bratislavským rodákom Weissom juniorom hovorí už dávnejšie. „Je pravdou, že tohto hráča sledujeme a mapujeme jeho výkonnosť,“ povedal najnovšie pre nemecké médiá generálny manažér „švábov“ Fredi Bobic. Podľa správ Stuttgarteru Zeitung je angažovanie Weissa ml. na spadnutie. Ak by sa tento prestup, resp. hosťovanie podarilo zrealizovať, slovenský reprezentant by sa stal už tretím novým hráčom VfB v priebehu piatich dní. Vedeniu Stuttgartu sa už podarilo získať obrancu Philippa Degena z FC Liverpool a stredopoliara Johana Audela z FC Valenciennes.

Weiss ml., ktorý má s Manchestrom City zmluvu do roku 2012, zaujal predstaviteľov viacerých klubov počas kvalifikačných zápasov o postup na MS 2010 i počas samotného šampionátu v Juhoafrickej republike.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM