Regióny

Burza pre mamičky v Bardejove: Tu predáte i nakúpite všetko, čo deti potrebujú

Mamičky, máte doma detské veci, ktoré už nepotrebujete? Alebo naopak, hľadáte slušné vecičky pre svoje ratolesti za rozumný peniaz? Príďte na Zimnú burzu mamičiek...

Ilustračný obrázok k článku Burza pre mamičky v Bardejove: Tu predáte i nakúpite všetko, čo deti potrebujú
Zdroj: TASR

Všetky deťúrence veľmi rýchlo rastú a mnohým mamičkám po nich doma zostáva veľa hračiek, ale aj oblečenia. Práve takéto oblečenie, topánočky, hračky, tehotenské oblečenie, športové potreby, knihy a kočíky budú môcť dobre predať, ale aj nakúpiť na Zimnej burze mamičiek. Informovala o tom Daniela Čisaríková z Únie mladých žien v Bardejove.

Burza pre všetky mamičky, ktorú pripravuje Kultúrno-turistické centrum v Bardejove v spolupráci s Úniou mladých žien v Bardejove sa bude v našom meste konať už po 16. krát, a to 30. novembra od 14:00 do 18:00 hodiny v priestoroch Poľsko-slovenského domu v Bardejove.

„Mamičky, ktoré majú záujem predávať veci, si môžu predajný stôl rezervovať najneskôr do 28. novembra na e-mailovej adrese uniamladychzien.bj@gmail.com alebo na telefónnom čísle 054/7880222,“ uviedla Čisariková s tým, že počet predajných stolov je z kapacitných dôvodov obmedzený, a preto je potrebné stôl rezervovať čo najskôr.

Predajné miesto nie je spoplatnené a vstup na burzu je pre predávajúcich i kupujúcich voľný. „Pozývame všetkých, príďte super predať alebo nakúpiť. Už teraz sa na všetkých tešíme,“ dodali organizátori akcie.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM